VOETENAANDACHT


          
Onze voeten zijn heel belangrijk in ons leven, maar ze krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Ze brengen je waar je naar toe wilt, ze zijn betrokken bij het feit hoe stevig jij in het leven staat, ze zijn belangrijk voor je als je een bepaald standpunt in wilt nemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Dus waarom zou je je voeten niet extra verwennen...schenk eens wat extra aandacht aan je "onderdanen" en voel wat het voor je doet.

Door middel van drukpunten, massage, ontladen en tenen losmaken, help ik je om je voeten weer in een betere conditie te brengen.

Duur: 5x 1 uur

Ik ga vol overgave en liefde mijn aandacht richten op je voeten en kijk waar ze behoefte aan hebben, waarna ik ze een verwenbeurt geef waar ze recht op hebben.

De behandeling is gebaseerd op een cyclus van 5x 1 uur die 1x per 2 weken plaatsvindt. Bij het maken van een afspraak, worden er ook 5 afspraken gepland. Je maakt dus de afspraken voor een complete cyclus.

Een cyclus kan een op zichzelf staand iets zijn of je kunt dit regelmatig terug laten komen als onderdeel van de zorg voor je lichaam.

Deze behandeling is géén garantie voor een klachtenvrij leven, maar is een ondersteuning bij een goede verzorging en een bewuste omgang met je lichaam. Het vervangt nooit een gezonde leefwijze op zich!

Als je wilt proberen of het iets voor je is, dan kun je ook éénmalig een afspraak voor deze behandeling maken van 1 uur, maar hiervan zijn de resultaten natuurlijk minder doeltreffend dan van de cyclus!