SOORTEN BEHANDELINGEN


Celzouttherapie

Celzouttherapie volgens Dr SchÜBler is een geweldige therapie om tekorten aan celzouten (mineralen) in uw lichaam aan te vullen.
lees meer

Oorkaarsbehandeling

Bij een oorkaarsbehandeling, krijgt u eerst een heerlijke oormassage en daarna gaan we een oorkaars branden. Dit is een heerlijke behandeling voor de oren en (bij)holtes in het gezicht.
lees meer

Ontgiftend bad

Een heerlijk ontspannen voetenbad van 30 minuten waarbij allerlei gifstoffen via uw voeten het lichaam verlaten.
lees meer

Gemberpakkingen

Een gemberpakking is een geweldige manier om bv uw nieren te ontgiften. Het is heel effectief en daarnaast nog heerlijk ontspannend.
lees meer

Ontladen-ontstressen algemeen

We hebben tegenwoordig zoveel "input" en prikkels die op je afkomen, hierdoor heb je soms het gevoel dat je helemaal "vol" komt te zitten. Het is dan ook niet zo raar dat mensen regelmatig "ontploffen".
lees meer

Ontladen nek en schoudergebied

We hebben tegenwoordig zoveel verantwoordelijkheden en verschillende dingen die op onze schouders rusten. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen klachten hebben in en rond het nek- en schoudergebied.
lees meer

Voetenaandacht

Onze voeten dragen ons letterlijk altijd, maar krijgen vaak nauwelijks de aandacht die ze verdienen. Terwijl een goede voetconditie de basis vormt van hoe je in het leven staat. Wilt u bewust aandacht schenken aan uw onderdanen, dan is een cyclus van de voetenaandacht een echte aanrader.
lees meer