Overige produkten


Heeft u iets leuks gezien bij de speciale aanbiedingen of wilt u iets hebben uit mijn winkeltje, maar is de afstand te ver?? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje met de bestelling.U krijgt van mij dan een rekening per mail opgestuurd (inclusief verzendkosten) en na overmaking van het bedrag worden de produkten naar u opgestuurd. Ook kunt u het op laten sturen naar een ander adres. Natuurlijk wordt het dan mooi ingepakt.

Verzend- en verpakkingskosten: € 6.50 (past door brievenbus, bij twijfel wordt het tarief van pakketpost berekend)/ € 8.95 (pakketpost tot 10 kg)/ € 14.95 (pakketpost boven 10 kg)
Verzend- en verpakkingskosten buitenland:€ 8.50 (past door brievenbus tot 250 gram)/€ 13.50 (past door brievenbus 250 tot 2 kg) bij twijfel wordt het tarief van pakketpost berekend)/
€ 15.95 (pakketpost tot 2 kg)/
€ 21.95 (pakketpost tot 2-5 kg)/
€ 27.95 (pakketpost tot 5-10 kg)/
€ 37.95 (pakketpost tot 10-20 kg)Als u na het versturen van een bericht na 2 dagen gťťn bericht hebt gekregen, dan is er iets fout gegaan!! Ik reageer altijd!!!
Dus heeft u niets gehoord, probeer het dan nog een keer of geef uw bestelling telefonisch door via 0511-441668
Gezondheid/Verzorging


 
ARM & HAMMER PURE BAKING SODA
 
€ 2.95 / 5 pakjes voor € 12.50
Het is een puur en multifunctioneel product en is een natuurlijk mineraal, zonder aluminium en een ecologisch verantwoord alternatief voor veel duurdere producten. In het gebruik ervan zal Baking Soda het milieu niet schaden aangezien het biologisch afbreekbaar is en kan het daardoor ook worden gebruikt door mens en dier.
U kunt het gebruiken voor veel doeleinden: huishouden, koken, gezondheid en persoonlijke verzorging, hobby, tuin, huisdieren en meer!

Andere benamingen voor Baking Soda: natriumbicarbonaat, natriumwaterstofcarbonaat, dubbel-koolzure soda, zuiveringszout, maagzout, bakzout, baksoda, bread soda, cooking soda, sodium bicarbonate, NaHCO3 en E500ii, Nahcoliet, sodium hydrogen carbonate, bicarbonate of soda, (sodium) bicarb en Nahcolite

Inhoud: 454gr
Kenmerk: USA BAKING SODA
Baking soda is niet hetzelfde als gewone schoonmaaksoda (natriumcarbonaat), wat je in iedere supermarkt kan kopen. Schoonmaaksoda kan absoluut niet gebruikt worden om te bakken. Baking soda is niet geschikt voor: aluminium, marmer of poreuze gesteenten en delicate stoffen zoals zijde.

Baking soda is milieuvriendelijk alternatief

Baking soda werd zo'n 150 jaar geleden in Amerika en Engeland al gebruikt voor het rijzen van deeg en beslag en ook werd het gebruikt in het huishouden. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen en ook geweldig voor persoonlijke verzorging.

 • Badkamer: Baking soda werkt als een veilig en effectief schuurmiddel. Maak tegels, voegen, de wasbak, douche en het bad schoon door een beetje baking soda op een natte spons of doekje te strooien. Goed naspoelen met water en droog wrijven.
 • Toilet: strooi 1 koffiekopje baking soda in het toilet en giet daaroverheen 1 koffiekopje azijn. Laat het 10 minuten bruisen en maak het toilet dan met een borstel schoon.
 • Douchegordijn: strooi baking soda op een spons en maak het gordijn schoon, afspoelen met water.
 • Potten, pannen & bakvormen: maak ze weer schoon door baking soda op een natte spons of doekje te strooien, naspoelen met water.
 • Vloer: los 1/2 kopje baking soda op in een emmertje warm water en dweil hiermee de vloer. Naspoelen met schoon water. Niet geschikt voor houten vloeren in de was!
 • Magnetron & oven: strooi baking soda op een natte spons of doekje en maak schoon, goed afspoelen met water
 • Koffie- en theeaanslag: deze verwijder je makkelijk met wat baking soda en water.
 • Zilverpoets: maak een pasta van 3 eetlepels baking soda en 1 eetlepel water en gebruik deze pasta met een schone doek om zilver op te poetsen. Goed afspoelen met water.
 • Was: voor extra waskracht kan je een 1/2 kopje baking soda bij de was doen om vloeibaar wasmiddel nog beter te laten werken. Je was wordt schoner, frisser en stralender!
 • Luiers: in een emmertje voorwassen met 1/2 koffiekopje baking soda en warm water.
 • Vloerbedekking/vloerkleed: Bestrooi de vloerbedekking of het kleed met baking soda en laat het een nacht liggen. Veeg de volgende ochtend het meeste soda weg en zuig de rest op met de stofzuiger.
 • Afvoerputje: voorkom en/of verhelp verstopping in je afvoer met een 1/2 koffiekopje baking soda in het afvoerputje en dan kokend heet water eroverheen.
 • Bloedvlek: maak verse bloedvlekken gelijk schoon met koud water en laat een opgedroogde bloedvlek een paar uur weken in een bak met koud water en baking soda (daarna gewoon wassen op de hand of in de wasmachine).
 • Tandenborstels schoonmaken: Meng een 1/4 kopje water met een zelfde hoeveelheid baking soda. Zet de borstels erin en laat een nacht staan, hierna afspoelen
 • Koelkast: plaats een geopend pakje baking soda achter in de koelkast om luchtjes te neutraliseren. Vervang het pakje iedere maand met een nieuw pakje baking soda en gebruik de oude om de wc schoon te maken.
 • Snijplank: haal geurtjes uit een snijplank door er wat baking soda op te strooien, even goed schrobben en afspoelen.
 • Prullenbak: strooi baking soda op de bodem van je prullenbak en vieze luchtjes verdwijnen.
 • Kledingkast: plaats een geopend pakje baking soda in je kledingkast voor een frisse geur.
 • Matras: fris je matras op door er wat baking soda op te strooien en het een paar uur te laten zitten voordat je het opzuigt met de stofzuiger.
 • Auto: onaangename geurtjes in auto's komen meestal van gestoffeerde autostoelen. Bestrooi de stoelen met baking soda, wacht 15 min (of langer) en zuig de baking soda met de stofzuiger op.
 • Kattenbak: tegen vieze luchtjes in de kattenbak bedek je de onderkant van de kattenbak met baking soda en daarna vul je de kattenbak zoals gewoonlijk met kattengrit.
 • Huisdieren: borstel de vacht van een hond of kat met baking soda om vieze luchtjes te verwijderen
 • Gympen/sneakers: strooi baking soda in je schoenen wanneer je ze niet gebruikt en schud de baking soda eruit wanneer je ze weer aantrekt.
 • Knuffels: om knuffels van kinderen (die niet in de was mogen) op te frissen bestrooi je ze met baking soda, na 15 min of langer veeg of zuig je het eraf.
 • Luchtverfrisser: meng baking soda met badzout. Doe het in kleine luchtdoorlatende stoffen zakjes en plaats ze door het huis heen.
 • Deodorant: wrijf de droge poeder onder je armen en de bacteriŽn krijgen geen kans om zich te ontwikkelen. De zweetgeur wordt hierdoor geneutraliseerd.
 • Haar wassen: meng 1 eetlepel baking soda met 1 koffiekopje water en giet het over je hoofd als shampoo (bijv. tijdens het douchen). Goed inmasseren, 1 min. in laten trekken en uitspoelen. Gebruik hierna eventueel een beetje azijn in plaats van conditioner om je haar glad en glanzend te maken!
 • Gezichtsscrub: maak een pasta van drie delen baking soda en ťťn deel water. Scrub hiermee met zacht draaiende bewegingen op je gezicht, afspoelen met water. Een maskertje maken kan natuurlijk ook.
 • Tandpasta: doe de poeder op je tandenborstel en poets hier je tanden mee (het smaakt iets zout, maar dat is even wennen).
 • Mondspoelmiddel: meng een beetje baking soda in een glas water en gorgel hiermee voor een frisse adem.
 • Verbrande huid door de zon: meng baking soda met wat water en breng aan op de verbrande huid om de pijn te verminderen.
 • Waterpokken: voeg een half koffiekopje baking soda toe aan een lauwwarm bad om het jeuken te verlichten.
 • Vuur doven: Bij een kleine keukenbrand kun je baking soda gebruiken om het vuur te doven. Doe het vuur uit, zet een stap achteruit en gooi baking soda op het vuur om het te doven.
 • Klei maken voor kinderen: Vermeng 1 kopje baking soda met 1/2 kopje maizena in een pannetje, gebruik je handen om ervoor te zorgen dat het goed is vermengd en er dus geen klontjes in zitten. Voeg 3/4 kopje water toe en zet het pannetje op een middel hoog vuur en blijf roeren. Zodra het mengsel aan elkaar gaat plakken haal je het pannetje van het vuur. Wanneer het afgekoeld is kan je het tot een soepel deeg kneden.
 • Stickerverwijderaar: meng water met baking soda tot een pasta en wrijf het op lijmresten. Neem af met een warme vochtige doek.
 • Bloemen: voeg een theelepel baking soda toe aan een vaas met snijbloemen, ze blijven dan langer mooi.
 • IJs smelten: in plaats van zout kun je ook baking soda gebruiken om de stoep ijsvrij te houden.
 • Onkruid: strooi pure baking soda in de voegen tussen tegels / stenen op een patio of pad en het doodt de kleine onkruidplantjes en het voorkomt dat er nieuwe groeien.
 • Vieze handen na tuinieren: strooi wat baking soda op natte handen en wrijf ze schoon, hierna afspoelen.
 • Groente & fruit wassen: baking soda over groente en/of fruit strooien, scrubben en afspoelen met koud water.

Kortom, een echte alleskunner in en om het huis. Haal dus vooral meerdere pakken baking soda in huis want je bent er zo doorheen!

Je kunt hier ook het volgende boek bestellen:

Natrium bicarbonaat. De helende werking van Baking soda - Dr. Mark Sircus. Een geweldig boek over baking soda in relatie met gezondheid:

Natrium bicarbonaat (Het unieke natuurlijke Eerste Hulpmiddel. De helende werking van Baking Soda) - Dr. Mark Sircus
 
€ 22.50
In eerste instantie zijn er maar weinig mensen die willen geloven dat iets wat zů goedkoop en simpel is als Baking Soda, oftewel natriumbicarbonaat, onder andere in staat kan zijn om de werkzaamheid van de meest kostbare farmaceutisch-chemische medicijnen niet alleen te evenaren, maar zelfs ver achter zich te laten.

Laat dit boek een gids zijn om je te overtuigen van de kracht die schuil gaat in dit natuurlijke wondermiddel. Dit bijzonder interessante boek zal veel lezers aanspreken en inspireren, ťn je kan hier enorm veel van opsteken om tot een gezonde manier van leven te komen.

Dit boek is de eerste medische boekbespreking over natriumbicarbonaat. De veelzijdigheid van natriumbicarbonaat is immens, door het lezen van dit boek kom je o.a. te weten dat het:
 • de spijsverteringsenzymen beschermt
 • vaatverwijdende eigenschappen bezit
 • de vloeibaarheid van het bloed verhoogt
 • de levering van zuurstof door de bloedsomloop vergemakkelijkt
 • sterk ontstekingsremmend werkt
 • bij het ontgiften en neutraliseren van allerlei giftige stoffen helpt
 • de pH van zuur naar meer basisch verschuift
 • een schimmelwerend middel is, vooral in combinatie met jodium
 • tegen vermoeidheid werkt
 • een levensreddend middel op de Eerste Hulpafdeling is
 • bij reanimaties gebruikt wordt
 • een snelwerkend tegengif voor aspartaam is
 • bij osteoporose helpt


De duidelijke boodschap van dit boek is dat er reden is om bij kanker en de meeste andere klinische situaties, aan zelfmedicatie met natriumbicarbonaat te gaan doen. Naast dat natriumbicarbonaat goed werkt bij aandoeningen van de luchtwegen, is natriumbicarbonaat van onschatbare waarde bij de behandeling van, voedselvergiftiging, nierbekkenontsteking, hyperzure urine, urinezuurverstoringen, reuma en brandwonden. Af en toe een driedaagse kuur met natriumbicarbonaat om de alkaliniteit van het bloed te verhogen, ondersteunt de verwijdering en verhoogt de weerstand van het lichaam tegen alle infectieziekten.

Dr. Sircus heeft vele jaren onderzoek gedaan naar de menselijke conditie en naar de oorzaken van ziekten. Hij heeft veel van de uiteenlopende medische stromingen samengevoegd in een nieuwe vorm van geneeskunde: Natuurlijke Allopathische Geneeskunde. Deze vorm van geneeskunde is een nieuw therapeutisch principe dat gebruik maakt van zowel allopathische als natuurgeneeskundige middelen, en dat voor een radicale verschuiving in het medische denken en beoefening van de medische geneeskunde heeft gezorgd.

Door de publicatie van de diverse boeken van dr. Sircus, die eigenlijk de mensen leert om deze medische benadering in praktijk te brengen, heeft nu iedereen toegang tot de informatie die hen in staat zal stellen om de leiding van hun eigen gezondheid ter hand te nemen.

Omhoog


 
NETIPOT
 
€ 8.10
De neti pot is gemaakt voor neti, een reinigingstechniek vanuit de ayurvedische geneeskunst.
Inhoud: circa 100 ml
Hoogte: circa 8 cm
Uitvoering: plastic
Voor het gebruik en de werking, raad ik u aan om even op youtube te kijken. Daar staan allerlei filmpjes met uitleg

Dr. SchŁβler Celzouten
Pot 400 tabletten € 9.95
Poedermixen vanaf € 20.95
Voor meer informatie kunt u hier klikken.

ORCHID AIRSPRAYS   € 15.25


Wat zijn Orchid Airsprays?

De sprays zijn gemaakt om je te helpen om met de uitdagingen van elke dag om te gaan. Ze geven je ruimte, waardoor je in je eigen centrum kunt zijn en zo je energie kunt herstellen. Door het gebruik van de spray kan nieuwe genezende energie binnenkomen, er zal zich een beschermend energieveld rondom je vormen met de kwaliteit van de gebruikte spray. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesem remedies in de omgeving waarin ze gebruikt zijn. Alle sprays bevatten meerdere bloesem remedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% pure essentiële oliën. Door de kwaliteit van de bloesem remedies in de sprays wordt vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook vastzittende en toxische energie in de omgeving transformeren.

Hoe kan ik de Orchid Airsprays gebruiken?

Spray om je heen, je omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken bij het reinigen van ruimtes en in Feng Shui om de energieën in de omgeving te reinigen of te veranderen.

Soorten airsprays:ORCHID REMEDIES   € 12.95


Wat zijn Orchid Remedies?

Deze Orchid Bloesemremedie set gaat over Betekenis en Integratie. Ze gaan over hoe je de onderdelen van je leven bij elkaar zoekt en begrijpt, om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom de dingen zo gebeurd zijn, welke keuzes je hebt om je eigen weg te blijven gaan. De algemene steun van deze remedies zal gebeuren door creativiteit vanuit het hart en ook vanuit de geest en door de integratie van deze twee.

De Orchid remedies in deze set zijn het resultaat van mijn afstemmingsproces met wilde orchideeën dat is begonnen in 1999. De remedies zijn gemaakt van in het wild groeiende orchideeŽn in het noorden van Zwe¨den door Lisa Sandberg. De remedies zijn gemaakt met de buigtechniek. De bloemen werden niet geplukt en ze gaan verder met hun groei nadat de remedie gemaakt is. Welkom op een reis in het bewustzijn van Zweedse wilde orchideeën. Lisa Sandberg

Soorten remedies:PRIMAVERA AIRSPRAYS   € 8.95


Hoe kan ik de Primavera Airsprays gebruiken?

Spray om je heen, je omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken bij het reinigen van ruimtes en in Feng Shui om de energieën in de omgeving te reinigen of te veranderen.

Soorten airsprays:


Omhoog
Olivos spa - Honeycomb minerals zeep
€ 5.95
Inhoud: 250 gram
Waarom je van deze zeep zult houden:
De Olivos Spa-serie combineert de ontspannende, rustgevende en opladende elementen van een bezoek aan de spa met een breed scala van verschillende gunstige effecten - en dat alles zonder ooit je huis te verlaten!

Deze zeep wordt gemaakt van 100% extra vierge olijfolie, en zal niet alleen je kamers vullen met lekkere geuren, maar ook je huid verzachten en je weer heerlijk fris en glad laten voelen.

Deze serie van zepen is een prachtige combinatie van luxe en eenvoud, en is bij ons beschikbaar in vier verschillende variaties. De zorgvuldig samengestelde formuleringen maken het meeste van wat moeder natuur te bieden heeft, voorzien van een brede selectie aan kruiden, modder, mineralen en vitaminen.

Probeer het vandaag nog en trakteer jezelf op een uitzonderlijke spa-ervaring in je eigen comfortabele huis!

Alle Olivos zepen zijn zeer geschikt voor bad en douche, en geven veel schuim wanneer je een badspons gebruikt. Ook hebben deze zepen aangename en zachte geuren. Natuurlijke olijfolie zepen geven na gebruik een wat stroef gevoel van de huid, dit verdwijnt echter na een paar minuten.Olivos - Babyzeep
€ 4.50
Inhoud: 100 gram
Waarom je van deze zeep zult houden:
Een pasgeboren kindje is een prachtig wonder. En zo'n wonder heeft natuurlijk de beste verzorging nodig.

De huid van een baby is dunner en gevoeliger voor irritaties van buitenaf. Daarom is het extra belangrijk om zeer milde reinigingsproducten te gebruiken. De babyzeep van Olivos reinig het kwetsbare huidje van je baby op zachte wijze en voorkomt dat de huid uitdroogt door de natuurlijke vochtbalans in stand te houden.

Alle Olivos zepen zijn zeer geschikt voor bad en douche, en geven veel schuim wanneer je een badspons gebruikt. Ook hebben deze zepen aangename en zachte geuren. Natuurlijke olijfolie zepen geven na gebruik een wat stroef gevoel van de huid, dit verdwijnt echter na een paar minuten.

Omhoog


Dode Zeezout onbehandeld pot 1100 gr
€ 9.95
Dode zeezout uit de dode zee onbehandeld met alle orginele bestanddelen ideaal voor het baden.

Himalaya voetenbadzout 200 gr
€ 2.95
"Het zout der levens"/"het zout der aarde".
Dit natuurlijke kristalzout is over de 250 miljard jaar oud, bio-energetisch zeer waardevol en met de hand bewerkt en geselecteerd volgens historische traditie. Het zout is met zout water gewassen en onder de zon gedroogd. Dit is de hoogwaardigste vorm van natuurlijk kristalzout.
Zuiver natuurprodukt. GEEN chemische toevoegingen.

Himalaya consumptiezout 200 gr
€ 2.95
"Het zout der levens"/"het zout der aarde".
Dit natuurlijke kristalzout is over de 250 miljard jaar oud, bio-energetisch zeer waardevol en met de hand bewerkt en geselecteerd volgens historische traditie. Het zout is met zout water gewassen en onder de zon gedroogd. Dit is de hoogwaardigste vorm van natuurlijk kristalzout.
Zuiver natuurprodukt. GEEN chemische toevoegingen.

NETIPOT voor neusspoeling met Hymalazout

KLYSMA VOOR DIKKE DARM REINIGING
€ 18.25
Voor het gebruik van de klysma raad ik u aan om op youtube te kijken voor meer informatie.

DEOSTEEN € 15.95

Belangrijk:
Na gebruik de steen altijd afdrogen! Wanneer hij in water blijft liggen, lost de steen op den duur op. Door de kristalstructuur kan een val het einde van een deo-steen betekenen. Wees dus voorzichtig tijdens het gebruik.

Hoelang kun je een deosteen gebruiken:
Als je de deosteen volgens de voorschriften gebruikt (dus voorzichtig en steeds weer afdrogen), dan kun je een deosteen makkelijk 2-3 jaar gebruiken.

Waarom een deosteen:

Omhoog


Beelden/Decoratie


Mediterende Boeddha - steengrijs
 
€ 5.50 PER STUK
Afmeting: 12 cm
Prachtig gedetailleerd uitgewerkt!

Materiaal: Polyresine kunsthars.
Ontzettend leuk als cadeautje of zomaar omdat je ze leuk vindt.....voor jezelf of voor iemand anders.Boeddha beeld van zand
 
€ 10.98 PER STUK
Afmeting: Ī 11 cm
Prachtig gedetailleerd uitgewerkt!

Ontzettend leuk als cadeautje of zomaar omdat je ze leuk vindt.....voor jezelf of voor iemand anders.Mediterende Boeddha met kaarshouder - steengrijs
 
€ 17.98 PER STUK
Afmeting: Ī 27 cm
Prachtig gedetailleerd uitgewerkt!

Voor waxinelichtjes.

Materiaal: Polyresine kunsthars.Omhoog


 
Giving Hands schaaltje
 
€ 11.95

Deze handen vormen een prachtig schaaltje waarop je allerlei dierbare dingen kunt leggen. Een sieraad op menige plek!.
Ivoorkleurig, gemaakt van kunsthars.

Afmeting: 7.5 cmPRAYING FOR PEACE HANDS
€ 17.95
De afbeelding spreekt voor zich, een paar keramische handen "biddend" voor de vrede of voor iets anders zoals je wenst. In het midden kan een waxinelichtje gebrand worden.

De hoogte is ongeveer 24 cm.

 
LOTUS WAXINE LICHT PAARS
 
€ 10.15
Groot model
Prachtige waxinebrander in vorm van Lotus. Gemaakt van Capiz schelp. Door het theelichtje ontstaat er een prachtige uitstraling.WITTE HARTJES
€ 1.00 PER STUK
Materiaal: glas

Afmeting: 2.5 cm

Mooi voor jezelf of cadeau te geven. Een pure uiting van (zelf)liefde.
Feng Shui - lotus decoratie hanger
 
€ 19.95
Wanneer u deze in het raam ophangt, tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer.
Materiaal: messing, glazen kralen, facetgeslepen kristal.

Totale lengte 35 cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..


Omhoog


Regenboogkristal bolvorm violet - AAA kwaliteit
 
€ 4.00 (4 cm) / € 5.75 (5 cm)
Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!

Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

Materiaal: glas.
Afmeting: 4 cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..Regenboogkristal bolvorm parelmoer - AAA kwaliteit
 
€ 4.00 (4 cm) / € 5.75 (5 cm)
Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!

Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

Materiaal: glas.
Afmeting: 4 cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..Regenboogkristal bolvorm donker parelmoer - AAA kwaliteit
 
€ 4.00 (4 cm) / € 5.75 (5 cm)
Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!

Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

Materiaal: glas.
Afmeting: 4 cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..


Omhoog


Regenboogkristal Bindi donkerparelmoer - AAA-kwaliteit
 
€ 4.00
Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!

Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

Materiaal: glas.
Afmeting: 3.2 x 5cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..Regenboogkristal Bindi parelmoer - AAA-kwaliteit
 
€ 4.00
Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!

Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
Probeer het maar, en laat je betoveren door het steeds weer nieuwe kleurenspel!

Materiaal: glas.
Afmeting: 3.2 x 5cm.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..


Omhoog


'METTA' Feng-Shui Chakra Kristal raamdecoratie (glas)
 
€ 6.95
Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. Het hart onderaan symboliseert 'METTA - ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE'. Wanneer opgehangen in een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele ruimte!

Totale lengte 20 cm.
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..'ONENESS' Feng-Shui Chakra Kristal raamdecoratie (glas)
Deze past NIET door brievenbus, dus moet met pakket verstuurd worden!
 
€ 6.95
Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. De bol symboliseert 'HEELHEID, HET ALLESOMVATTENDE, EENHEID'. Wanneer opgehangen in een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!

Totale lengte 20 cm.
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..'AMRITA' Feng-Shui Chakra Kristal raamdecoratie (glas)
 
€ 6.95
Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. De druppel symboliseert 'DE NECTAR VAN AMRITA'. Wanneer opgehangen in het raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele ruimte!

Totale lengte 20 cm.
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beज़nvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..'HARMONY' Feng-Shui Chakra Kristal raamdecoratie (glas)
 
€ 6.95
Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. Het blad onderaan symboliseert 'IN HARMONIE MET ALLES WAT LEEFT'. Opgehangen in het raam tovert het zonlicht magische regenboogkleuren door de hele kamer!

Totale lengte 20 cm.
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beŽnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..Set van 4 Feng-Shui Chakra Kristal raamdecoraties (glas)
Dit past NIET door brievenbus, dus moet met pakket verzonden worden!
 
€ 27.80
Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. Voor de afzonderlijke beschrijving kijk hierboven. Opgehangen in het raam tovert het zonlicht magische regenboogkleuren door de hele kamer!

Totale lengte 20 cm.
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beÔnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk..Kristal Piramide met yin yang symbool in de basis
 
€ 6.98 (4 cm) / € 7.50 (5 cm) / € 9.98 (6 cm)
Piramideenergie is een krachtige energie die een goede uitwerking heeft op het lichaam.
In de piramide zit een yin yang symbool in de basis. Ying yang staat voor evenwicht.

Materiaal: glas.
Afmeting: 4 x 4 x 4 cm / 5 x 5 x 5 cm / 6 x 6 x 6 cm


Omhoog


Windgong van hout maan met 4 ijzeren staafjes
€ 7.50Windgong dolfijn.
Blauw met witte staafjes en spiegeltjes blauwe kralen en 1 dolfijntje onderaan. Van plastic, dus weerbestendig.
Dit past NIET door brievenbus, dus moet met pakket verzonden worden!
 
€ 5.95Windgong gekleurd klein
Windgong van kleine gekleurde houtjes die je zelf in het door jou gewenste model kunt brengen.
Small
 
€ 3.50Windgong gekleurd middel
Windgong van kleine gekleurde houtjes die je zelf in het door jou gewenste model kunt brengen.
Medium
 
€ 7.50Windgong gekleurd groot
Windgong van kleine gekleurde houtjes die je zelf in het door jou gewenste model kunt brengen.
Large
 
€ 10.95Kapstok hout dolfijn
Kapstok van hout met uit het hout gesneden dolfijnen. Met 3 haakjes.
Dit past NIET door brievenbus, dus moet met pakket verzonden worden!
 
€ 8.95Sleutelhanger rubber Yin Yang blauw/ wit
Leuke sleutelhanger met een gekleurd yin/yangteken.
 
€ 2.95Sleutelhanger met gekleurde stenen hartje
Leuke sleutelhanger met een gekleurde stenen hartje.
Blauw of groenblauw
 
€ 1.95


Omhoog


Boekenleggers met edelstenen hartje
Boekenlegger met edelstenen hartje. Een functioneel cadeau dat ook nog eens een sieraad voor het oog is.
Rozenkwarts, goudsteen of rode jaspis
 
€ 5.95Mini zoutsteenlampje met usb-aansluiting
 
€ 13.95
Minder stress bij de computer!
Zoutlampje van ongeveer 10cm hoog met zeer zuinig LED-lampje en USB-aansluiting. Kan direct in de computer gestoken worden. Bijzonder lange levensduur en veilig in gebruik.
Individueel verpakt in kartonnen doosje.
Als de zoutlamp in gebruik is zorgt de warmte van de gloeilamp binnenin ervoor dat hij ionen gaat verspreiden die negatief geladen zijn. Die negatieve ionen kunnen dan zorgen voor schonere lucht. Hoe doet zo’n lamp dat eigenlijk? Dat gaat zo: de lucht om ons heen bestaat uit vele deeltjes, waaronder (positief geladen) deeltjes zoals stofdeeltjes die we met het blote oog haast niet kunnen waarnemen. Vervuilende stoffen in de lucht komen in onze leefomgeving erg veel voor, en de ionen ervan zijn positief geladen. De werking van de zoutlamp is om die positieve ionen te neutraliseren, door het uitstralen van negatieve ionen. Als dat gebeurt worden de geneutraliseerde deeltjes zwaar en deze vallen dan uiteindelijk neer, waardoor ze dus niet langer in de lucht zweven. Dus is de lucht dan minder verontreinigd.
Elektrische apparaten in huis zorgen ook voor de zg. elektrosmog, die zowel onze concentratie als onze de ademhaling negatief kan beÔnvloeden. Ironisch genoeg zijn er veel luchtionisators, die bedoeld zijn om de lucht te zuiveren, maar die zelf weer hun eigen vervuiling produceren. Met een zoutlamp wordt de elektrosmog aanzienlijk verminderd; deze zoutlampen zorgen ervoor dat ook de elektrosmog van andere apparaten, zoals computers, in huis of op kantoor wordt geŽlimineerd.
Zoutlampen zijn niet alleen een aanwinst voor in huis of op het werk, maar ze verbeteren dus ook gezondheid en welzijn, door de schonere lucht die we inademen. Behalve dat zorgt een zoutlamp er ook voor dat kwalen en allergieŽn op afstand gehouden worden. Voor een goedkope en gemakkelijke manier van het verbeteren van de gezondheid van het hele gezin: probeer eens een zoutlamp!Regenboogkristallen
Diverse prijzen en modellen
BIJVOORBEELD "DIAMANT" MEDIUM
€ 7.99
"Regenboogkristal": geeft prachtige kleuren weer als de zon erop schijnt. Gemaakt van geslepen glas.
Model "diamant"
Doorsnede 5 cm

Sunseal raamstickers
Voor ramen en glazen deuren of om windlichten te versieren. Large
Dolfijnen, dolfijnenmandala, zon, middernacht lotus
 
€ 6.95Sunlights raamstickers
Voor ramen en glazen deuren of om windlichten te versieren. Small. 2 op 1 vel.
Zon, zon/maan, vlinder, middernacht lotus
 
€ 4.95Droomstickers
Stickers die kinderen laten stralen als sterren
2 vel met totaal 58 stickers om te gebruiken als motivatie, beloning enz.
 
€ 4.95Gedachtenstickers
Vel met gedachtestickers van Dagelijksegedachte.net
Mooie uitspraken op stickers. Thema's: gedachten om te onthaasten, gelukkige gedachten, werkwijsheden, gedachten over succes, op andere gedachten, gedachten voor doorzetters, gedachten over kinderen, de mooiste gedachten
 
€ 4.95Informatiekaarten Extra Small
Kaarten geplastificeerd 5 x 8 cm
Gezichtsdiagnose volgens de oosterse methoden, chakra's reflexzones vd voet, reflexzones vd hand, reflexzones vh oor
 
€ 1.50Informatiekaarten Small
Kaarten karton met laagje 8 x 12,5 cm
Reflexzones vd hand, reflexzones vh oor, reflexzones vd voet, reflexzonebehandeling vd neus, de alarmpunten, irisdiagnostiek, chakra's, gezichtsdiagnose volgens oosterse methoden, het gebit en de organen
 
€ 1.50Informatiekaarten Small/Medium
Kaarten geplastificeerd 15 x 21
Irisdiagnostiek, het gebit en de organen, reflexzonebehandeling vd neus, chakra's, alarmpunten
 
€ 3.50Informatiekaarten Medium
Kaarten karton met laagje 16 x 23,5
Yoga, astrologie
 
€ 3.75Informatiekaarten Large
Kaarten geplastificeerd 17 x 25
Aromatherapie, eerste hulp /alarmpunten, de chakra's, akupressuur punten, chirologie: de lijnen vd hand
 
€ 4.95Informatiekaarten Extra Large
Kaarten geplastificeerd 21 x 29,5
Akupunten vh gezicht, de chakra's, speciale punten in de acupunctuur, reflexzones vd hand, de akupunten, anatomie vd voet, reflexzones hand en voet, reflexzones vd hand, iriscopie, reiki, yoga voor de zeven chakra's, sahasrara en Ajna chakra's en minder bekende chakra's eromheen en hun anatomische plaats, kleurentherapie, de vijf elementen, vitamines en mineralen, de 200 belangrijkste edelstenen.
 
€ 6.50Aardingstechnieken
Kaarten geplastificeerd 21 x 29,5
Aarding en afsluittechnieken
 
€ 4.95


Omhoog


Wierook/Etherische olieŽn


Uitgebreide collectie wierook
Vanaf € 0.95 per pakje
BIJVOORDBEELD: Ylang-Ylang € 0.95 per pakje
Een uitbundige, exotische wierook. Bevat etherische oliŽn van Ylang Ylang, Jasmijn absolue en Cederhout.
Ylang Ylang-wierook heeft een sterke zinneprikkelende en erotische invloed.
Bovendien schenkt het overgave.

Diverse soorten geuroliestenen
Al vanaf € 3.50
Er zijn diverse modellen, kleuren en materialen, dus voor elk wat wils.

Uitgebreid assortiment geurolieŽn
€ 7.10
Uitgebreid assortiment geuroliŽn (voor in de wc, stofzuiger, slaapkamer, klerenkast, om lekker tot rust te komen of leuk als cadeau weg te geven).
Flesje geurolie 10 ml (o.a. rozen, wildflowers,opium, den, kerst-mix, herfst, zomer, rozen, kamperfoelie, orchidee, sterrenbeeldolie, relax, meditation)

Omhoog


3 Citronellaspiralen wierook inclusief houder.
€ 4.95
Voor de warme zomeravonden zonder muggen. Per spiraal branden ze ongeveer 12 uren!!

Diversen


 
Tibetaanse Katha - wit
 
€ 7.95 PER STUK

Afmeting: 190x35 cm

Deze Katha is gemaakt van polyester met ingeweven Tibetaanse motieven en gebeden teksten.

Ze worden gebruikt als begroetingssjaal. Je toont eerbied aan je gast door hem bij aankomst een sjaal aan te bieden. In het westen geven we bloemen of een cadeautje.

De Katha wordt ook gebruikt om over een Boeddhabeeld of thangka (rolschildering) te hangen. Ook wordt het altaar er mee versierd. 
Tibetaanse Katha - rood
 
€ 7.95 PER STUK

Afmeting: 190x35 cm

Deze Katha is gemaakt van polyester met ingeweven Tibetaanse motieven en gebeden teksten.

Ze worden gebruikt als begroetingssjaal. Je toont eerbied aan je gast door hem bij aankomst een sjaal aan te bieden. In het westen geven we bloemen of een cadeautje.

De Katha wordt ook gebruikt om over een Boeddhabeeld of thangka (rolschildering) te hangen. Ook wordt het altaar er mee versierd. 
Tibetaanse Katha - blauw
 
€ 7.95 PER STUK

Afmeting: 190x35 cm

Deze Katha is gemaakt van polyester met ingeweven Tibetaanse motieven en gebeden teksten.

Ze worden gebruikt als begroetingssjaal. Je toont eerbied aan je gast door hem bij aankomst een sjaal aan te bieden. In het westen geven we bloemen of een cadeautje.

De Katha wordt ook gebruikt om over een Boeddhabeeld of thangka (rolschildering) te hangen. Ook wordt het altaar er mee versierd. 
Zacht geweven sjaal - omslagdoek in Folk design met bloemen - donkerrood
 
€ 19.95 PER STUK

Afmeting: 68x185 cm

Materiaal:
 • 30% katoen
 • 70% Terrylene
Let op: de kleur kan afwijken van getoonde foto, i.v.m. verfbad.Omhoog


 
FOTOJUWEELTJE VOOR DIERBARE HERINNERING
 
€ 6.25 PER STUK
Innovatief nieuw concept, waardoor de klant zelf elke persoonlijke foto of afbeelding kan insluiten.
De juwelen hebben een lengte van 3,8 cm.
Je kunt je eigen foto bewerken via http://www.myphotostone.com
 
Ontzettend leuk als cadeautje, als blijk van waardering, als voorkoming van heimwee bij kinderen die uit logeren of naar school gaan of als herinnering aan een dierbaar persoon of huisdier. 
INSPIRATIESTEEN VLINDER
 
€ 6.95 PER STUK
Steen van kunsthars met daarin een witte vlinder.
De juwelen hebben een lengte van 3,8 cm.
 
Tekst op de verpakking: Follow your inspiration, ...and believe (vertaling: volg je inspiratie en geloof).
This stone has come to you for a reason.... Use it in whatever way feels perfect for you. (vertaling: deze steen is met een reden bij jou terecht gekomen...Gebruik het op de manier die voor jou goed voelt).
 
 
Deze kunststof stenen zijn zeer geschikt om als talisman bij je te dragen. Even aanraken als herinnering aan bemoedigende woorden of om stress en zorgen het hoofd te kunnen bieden.
 
Een lief kadootje voor iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. 
KNUFFELSTEEN KLAVERTJE-VIER VOOR GELUK
 
€ 6.95 PER STUK
Steen van kunsthars met daarin het universele gelukssymbool, om met je mee te dragen. Met een echt klavertje-vier!
 
De juwelen hebben een lengte van 3,8 cm.
 
 
Tekst op de verpakking:
One leaf is for Hope
A second is for Faith
The third is for Love
And a fourth is for Luck
 
Tekst op de verpakking vertaling:
Het eerste blaadje is voor Hoop
De tweede is voor Geloof
De derde is voor Liefde
En de vierde is voor Geluk
 
Ontzettend leuk als cadeautje, voor iedereen die wel wat geluk kan gebruiken of bezig is zijn/haar droom te verwezelijken. 
DROOMSTER STEENTJE BELIEVE (GELOOF!)
 
€ 6.95 PER STUK
Gladde transparante vijfhoekjes van kunsthars met daarin in gouden letters het woord Believe, om met je mee te dragen.
De vijfhoekjes hebben een lengte van 3,75 cm.
 
Tekst op de verpakking:
Dream star
When dreams from the heart
Say "Reach for the star"
And awakens a spark from within.
 
Let go of your fears
Believe in yourself
You've taken the steps, now begin".
 
There is nothing like a dream to create the impossible....
 
Tekst op de verpakking vertaling:
Droomster
Wanneer dromen vanuit je hart
Zeggen "rijk naar de sterren"
En laat de vonk van binnen ontwaken.
 
Laat je angsten los
Geloof in jezelf
Je hebt de stappen genomen, begin nu".
 
Er is niets zo mooi als het verwezenlijken van je droom....
 
Ter bekrachtiging van je diepste wensen, verlangens en affirmaties.
 
 
Deze kunststof stenen zijn zeer geschikt om als talisman bij je te dragen. Even aanraken als herinnering aan jezelf dat je mag blijven geloven in jezelf en je dromen.
 
Een lief cadeautje voor iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken of voor jezelf om je steeds weer te herinneren dat je (in jezelf) mag geloven. 
GELUKSPOPPETJE
 
€ 0.50 PER STUK
Gelukspoppetjes hout
Totale lengte gelukspoppetje met kleurdraad is ongeveer 7Ĺ cm. Het houten poppetje zelf is 0.8 cm lang.
 
Voor aan de spiegel in de auto, de tas, bij de computer...
 
 
Deze poppetjes zijn voor zowel volwassen als kinderen te gebruiken.
 
Een lief cadeautje voor iemand die wel wat extra geluk kan gebruiken of die jij een gelukkig leven toewenst. 
ZORGENPOPPETJE
 
€ 4.50 PER STUK
Handgemaakte zorgenpoppetjes.
De poppetjes hebben een afmeting van 7 x 5.5 cm
 
Zorgenpopje legende: Er is een legende in de hooggelegen bergdorpjes van Guatemala: wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpopje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je je problemen aan het zorgenpopje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpopje ervoor dat je problemen verdwijnen!
Ieder zorgenpopje komt met een 4-talig boekje.
 
 
Deze poppetjes zijn voor zowel volwassen als kinderen te gebruiken.
 
Een lief cadeautje voor iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken of moeite heeft om z'n zorgen met iemand anders te delen.Diverse posters
€ 1.50 - € 19.95
Diverse posters in diverse maten. Van zakformaat tot grote muurposter.
Geplastificeerd of gecelofaneerd.
Ideaal bij studie, in praktijkruimte of gewoon omdat u er interesse in heeft.

Meditatiekussen
€ 30.50
Een meditatiekussen is een ideale manier om ontspannen te kunnen mediteren, maar ook om gewoon lekker ontspannen voor bv de tv te zitten.
In de kleuren: groen, rood en blauw.

Omhoog


Edelstenen


SELENIET SFEERLICHT (10X10 CM en 1500 - 2000 gr)
€ 20.50 PER STUK
De steen bij uitstek om contact te maken met Engelen en hun energie. De steen heeft een hele fijne vibratie en geeft een gevoel alsof je een warme, koesterende arm om je schouders gelegd krijgt.

Feel the power of heaven!

Werking Seleniet
Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruin-en hogere kruinchakra en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren.

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Telepathie wordt bevorderd als elke betrokkene een stuk seleniet met zuivere vibraties vasthoudt. Het zuiverste doorschijnende witte seleniet heeft een etherische kwaliteit en bewoont naar verluidt de ruimte tussen licht en materie.

Gebruik seleniet om een beschermend netwerk rond uw huis te bouwen - zo creŽert u een veilige, rustige ruimte die geen invloeden van buitenaf toelaat - of plaats het in de hoeken van uw woning. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beinvloedt.

Seleniet draagt de afdruk van alles wat in de wereld is gebeurd, bereikt andere levens en is heel nuttig om vooruitgang te meten en het plan voor het huidige leven vanuit de toestand tussen twee levens te bekijken. Het wijst op lessen en kwesties waaraan nog gewerkt wordt, en laat zien hoe u die het best kunt oplossen. Een nuttige steen bij het waarzeggen met kristallen, om in de toekomst te kijken of om te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd.

Seleniet helpt inzichten op te doen. Geestelijk heft het verwarring op en helpt het u om achterliggende beelden waar te nemen. Het zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en stabiliseert grillige emoties.

Seleniet brengt de ruggengraat op ťťn lijn en bevordert flexibiliteit. Het beschermt tegen epileptische aanvallen, neutraliseert kwikvergiftiging uit amalgaan en weert het effect van vrije radicalen af. Dit is een uitstekend kristal voor borstvoeding en het voeden van een kind. Het geneest het best op de energetische niveaus.

LET OP: Seleniet lost op als het nat wordt!!! Ontlaad deze steen dus nooit in water.
Seleniet is vrij breekbaar, let dus goed op!

TIP: Smeer de steen regelmatig in met de Bachbloesem Crab Apple voor zuivering en Recovery/Rescue voor herstel. Van lavendelolie gaat de Seleniet nog mooier glanzen.
SELENIET WATERVAL-SFEERLICHT (9X10 CM en 1500 gr)
€ 22.95 PER STUK
De steen bij uitstek om contact te maken met Engelen en hun energie. De steen heeft een hele fijne vibratie en geeft een gevoel alsof je een warme, koesterende arm om je schouders gelegd krijgt.

Feel the power of heaven!

Werking Seleniet
Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruin-en hogere kruinchakra en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren.

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Telepathie wordt bevorderd als elke betrokkene een stuk seleniet met zuivere vibraties vasthoudt. Het zuiverste doorschijnende witte seleniet heeft een etherische kwaliteit en bewoont naar verluidt de ruimte tussen licht en materie.

Gebruik seleniet om een beschermend netwerk rond uw huis te bouwen - zo creŽert u een veilige, rustige ruimte die geen invloeden van buitenaf toelaat - of plaats het in de hoeken van uw woning. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beinvloedt.

Seleniet draagt de afdruk van alles wat in de wereld is gebeurd, bereikt andere levens en is heel nuttig om vooruitgang te meten en het plan voor het huidige leven vanuit de toestand tussen twee levens te bekijken. Het wijst op lessen en kwesties waaraan nog gewerkt wordt, en laat zien hoe u die het best kunt oplossen. Een nuttige steen bij het waarzeggen met kristallen, om in de toekomst te kijken of om te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd.

Seleniet helpt inzichten op te doen. Geestelijk heft het verwarring op en helpt het u om achterliggende beelden waar te nemen. Het zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en stabiliseert grillige emoties.

Seleniet brengt de ruggengraat op ťťn lijn en bevordert flexibiliteit. Het beschermt tegen epileptische aanvallen, neutraliseert kwikvergiftiging uit amalgaan en weert het effect van vrije radicalen af. Dit is een uitstekend kristal voor borstvoeding en het voeden van een kind. Het geneest het best op de energetische niveaus.

LET OP: Seleniet lost op als het nat wordt!!! Ontlaad deze steen dus nooit in water.
Seleniet is vrij breekbaar, let dus goed op!

TIP: Smeer de steen regelmatig in met de Bachbloesem Crab Apple voor zuivering en Recovery/Rescue voor herstel. Van lavendelolie gaat de Seleniet nog mooier glanzen.
SELENIET HARTEN XXL (DIVERSE AFMETINGEN)
€ 7.95 (6 cm)/8.95 (7 cm) momenteel niet op voorraad /11.95 (8 cm) PER STUK
De steen bij uitstek om contact te maken met Engelen en hun energie. De steen heeft een hele fijne vibratie en geeft een gevoel alsof je een warme, koesterende arm om je schouders gelegd krijgt.

Feel the power of heaven!

Werking Seleniet
Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruin-en hogere kruinchakra en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren.

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Telepathie wordt bevorderd als elke betrokkene een stuk seleniet met zuivere vibraties vasthoudt. Het zuiverste doorschijnende witte seleniet heeft een etherische kwaliteit en bewoont naar verluidt de ruimte tussen licht en materie.

Gebruik seleniet om een beschermend netwerk rond uw huis te bouwen - zo creŽert u een veilige, rustige ruimte die geen invloeden van buitenaf toelaat - of plaats het in de hoeken van uw woning. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beinvloedt.

Seleniet draagt de afdruk van alles wat in de wereld is gebeurd, bereikt andere levens en is heel nuttig om vooruitgang te meten en het plan voor het huidige leven vanuit de toestand tussen twee levens te bekijken. Het wijst op lessen en kwesties waaraan nog gewerkt wordt, en laat zien hoe u die het best kunt oplossen. Een nuttige steen bij het waarzeggen met kristallen, om in de toekomst te kijken of om te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd.

Seleniet helpt inzichten op te doen. Geestelijk heft het verwarring op en helpt het u om achterliggende beelden waar te nemen. Het zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en stabiliseert grillige emoties.

Seleniet brengt de ruggengraat op ťťn lijn en bevordert flexibiliteit. Het beschermt tegen epileptische aanvallen, neutraliseert kwikvergiftiging uit amalgaan en weert het effect van vrije radicalen af. Dit is een uitstekend kristal voor borstvoeding en het voeden van een kind. Het geneest het best op de energetische niveaus.

LET OP: Seleniet lost op als het nat wordt!!! Ontlaad deze steen dus nooit in water.
Seleniet is vrij breekbaar, let dus goed op!

TIP: Smeer de steen regelmatig in met de Bachbloesem Crab Apple voor zuivering en Recovery/Rescue voor herstel. Van lavendelolie gaat de Seleniet nog mooier glanzen.

Omhoog


PIRAMIDEVORMIGE STENEN IN DE CHAKRAKLEUREN
€ 3.95 PER STUK
Verschillende soorten:

rode jaspis (aarden, voor jezelf opkomen, moed en daadkracht)

perzik aventurijn (stimuleert de vitaliteit en heeft een zeer goede uitwerking op het gemoed.)

goud kwarts (helpt je om jezelf te zijn en van jezelf te houden. Het bevordert wilskracht, zelfvertrouwen en maakt optimistisch)

groene aventurijn (werkt in op het hart chakra)

sodaliet (geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen.)

amethist (werkt beschermend en zuiverend)

lapis lazuli (spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf zijn.)

Afmeting: 2.5 x 2.5 cm


EDELSTEENHARTJES OPALIET
€ 4.95 PER STUK
Opaliet

Geef mij je zorgen en ik zal ze in de mist van mijn hart laten verdwijnen

* De mystieke sfeer van mijn innerlijke kracht zorgt ervoor dat jouw derde oog mag ontwaken

* Breng me in jouw energie en ik zal je zachtjes beschermen

* Mijn energie verbindt met jouw energie, geeft je zachte wijsheid. Met liefde van de engelen zal ik voor je zorgen

* Aartsengel HaniŽl is met mij verbonden en ze zal je zachtjes laten wennen aan de gevende en ontvangende energie.

OPALIET WERKT VERLICHTEND, OPBEUREND EN MAAKT HET HOOFD HELDER. DE STEEN GEEFT LETTERLIJK EN FIGUURLIJK LICHT EN HELPT JE OM JE STAANDE TE HOUDEN IN BELASTENDE SITUATIES. SPIRITUEEL HELPT HET JE OM GOED GEAARD IN EEN MEDITATIEVE TOESTAND TE KOMEN.


DONUT AMETHIST MET KOORD
€ 7.50 PER STUK

Afmeting 3 cm
Koord 80 cm

Een prachtig sieraad dat uitblinkt door z'n eenvoud.

EDELSTEENHARTJES
€ 1.75 (S) PER STUK € 2.75 (M) PER STUK € 3.75 (L) PER STUK
Edelsteenhartjes in diverse uitvoeringen edelsteen.
In 2 maten.
Een mooie manier om te laten weten dat je van iemand houdt.
Voor zowel volwassenen als kinderen een prachtig cadeau.
VERZILVERDE SPIRAALHANGER KLEIN
€ 2.25 PER STUK
Verzilverde spiraalhanger klein.
Afmeting ca. 3cm

Een mooie manier om je kleine knuffelsteentjes in te dragen.
Zo heb je met elk ander steentje weer een compleet ander sieraad, in een handomdraai aan te passen aan je stemming of kleding.

Voor zowel volwassenen als kinderen een prachtig cadeau.
DIVERSE SOORTEN EDELSTAAN HANGERS. HIERONDER ENKELEN MET UITGEBREIDE INFORMATIE.

PYRIET
€ 5.75 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Helpt bij pijn, sterkt de afweer, helpt bij griep, verkoudheid, koorts en bronchitis.
Tegen extreme menstruatiepijn en ontstekingen.
Geeft kracht bij krachteloosheid.

Invloed op de psyche:
Sterkt de realiteitszin en de concentratie.
Heft depressie op.

Invloed op de spiritualiteit:
Door de straling van de steen kun je de energie van de kosmos bereiken en naar hogere sferen komen.

ROOKKWARTS
€ 4.25 en € 4.75 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Goed voor de spieren, de nieren en de vruchtbaarheid.
Vermindert pijn en krampen.

Invloed op de psyche:
Helpt tegen droevig zijn, depressie en angsten.
Heft spanningen op, antistress steen.
Sterkt concentratie, kan helpen bij stoppen met roken.

Invloed op de spiritualiteit:
Helpt je spiritueel te ontwikkelen en helpt tegen negatieve energie .

Omhoog

TOERMELIJNKWARTS
€ 6.25 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Laat je langzamer oud worden.
Maakt actiever en vrij.
Stress en spanning wordt omgezet in ontspanning. Je komt tot rust.
Helpt tegen evenwichts-stoornissen.

Invloed op de psyche:
Helpt problemen en conflicten op te lossen.
Steunt bij een nieuw begin.
Helpt bij relatieproblemen.

Invloed op de spiritualiteit:
Helpt jezelf te accepteren.
Steunt geestelijke groeiproces.
Helpt tegen verslaving

TOERMELIJN-ZWART
€ 3.75 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Sterkt de zenuwen, spieren en de lymfe.
Goed voor ziekten van het hart.

Invloed op de psyche:
Brengt je in balans en sterkt het doorzettingsvermogen.
Negatieve gedachten hebben geen ruimte meer.
Helpt tegen stress en zware inspanning.
Hyperventilatie en nervositeit verdwijnen.

Invloed op de spiritualiteit:
Een sterke beschermstenen.
Smeedt geest, ziel, verstand en lichaam tot een eenheid. Hierdoor wordt jou intuÔtie en gevoel gesterkt.
Helpt emoties beter te verwerken, rouwverwerking, relaties .
Haalt straling van computers en TV weg.

TURKOOIS
€ 6.25 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Goed om afvalstoffen af te voeren daarom werkt hij bij jicht en reuma.
Sterkt de ogen, bloedsomloop en het immuunsysteem.
Helpt bij keelontstekingen,goed voor luchtwegen.

Invloed op de psyche:
Helpt gedachte te ordenen en je mening te vinden.
Tegen gemoeds-wisselingen, ben je droevig kun je met de turkoois weer lachen.
Geluksbrenger in het huwelijk en op reis.

Invloed op de spiritualiteit:
Negatieve energie word opgenomen en verandert in positieve, daarom kun je goed op dat concentreren wat in het nu belangrijk is.

Omhoog

CHALCEDOON
€ 5.95 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Goed voor de schildklier en de keel, tegen keelpijn.
Helpt goed bij eczeem, en andere huidklachten, koorts en overgangsklachten, overspannenheid.

Invloed op de psyche:
Helpt gedachte te ordenen en je mening te vinden.
Wordt ook praatsteen genoemd, goed voor de communicatie, helpt je te uiten.

Invloed op de spiritualiteit:
Je leert over gevoelens te praten en je wordt makkelijker jezelf.

MOSAGAAT
€ 3.75 PER STUK


Invloed op het lichaam:
Goed voor de luchtwegen, bij droge hoest, bij diabetes en goed voor de huid.
Goed tijdens de zwangerschap en bij bevalling.

Invloed op de psyche:
Geeft verbinding met de natuur en kracht van de natuur.
Helpt dingen te veranderen en patronen los te laten.

Invloed op de spiritualiteit:
Je ontvangt de universele liefde.
Je blijft op aarde maar toch kun je goed naar boven ontwikkelen.


EDELSTEENEI OF EDELSTEENBOL
€ 10.50 PER STUK
STANDAARD € 0.60 PER STUK
Prachtig om gewoon ergens neer te zetten, als therapeutische steen of als cadeau.Meridiaankogels
In diverse prijsklassen. vanaf € 6.95
Meridiaankogels Chroom in diverse afmetingen.

De Chinese massagekogels -in China bekend als "ijzeren ballen"- zijn befaamd als ťťn van de drie schatten van Baoding in de Chinese provincie Hebei. De oudste "ijzeren ballen"dateren uit de Ming dynastie (1368-1644). De produktie ervan is door de eeuwen heen door de Chinese ambachtsman voortgezet. Aanvankelijk werden de kogels van massief metaal gemaakt. Later maakte men de kogels hol met binnenin een belletje, waarbij per paar een hoge en een lage toon te beluisteren valt.

De functie van de massagekogels is veelzijdig en het oefenen ermee wordt aanbevolen om fysieke kracht op te bouwen en als afweermiddel tegen allerlei ziekten.
Tevens is het een heel leuk spelletje dat een rustgevende uitwerking heeft. Kinderen vinden dit heel leuk om te doen en worden rustig van de klanken die hierbij ontstaan.

Ook een geweldige en leuke manier om de soepelheid van je vingers te trainen. Dit kan bv belangrijk zijn voor pianisten (muzikanten in het geheel), maar ook voor mensen met "stramme" handen/vingers.Omhoog