ONTLADEN-ONTSTRESSEN ALGEMEEN


          
We hebben tegenwoordig zoveel "input" en prikkels die op je afkomen, hierdoor heb je soms het gevoel dat je helemaal "vol" komt te zitten. Het is dan ook niet zo raar dat mensen regelmatig "ontploffen".

Belangrijk is het om dat wat er binnenkomt aan energie, emoties, indrukken enz. ook een uitgang kan vinden om het lichaam weer te kunnen verlaten. Echter is dit voor veel mensen heel erg moeilijk.

Mocht je niet in staat zijn om op z'n tijd te "ontladen", dan heb je grotere kans op lichamelijke en geestelijke onbalans, die zich uit door allerlei verschillende (lichamelijke) klachten.

Heb jij ook een druk bestaan, veel "input" en weinig "output", dan kan ik je lichaam helpen om tussendoor even te ontladen. Tijdens deze behandeling zorg ik ervoor dat het lichaam weer ontladen wordt en je dus weer even verder kunt.

Duur: 5x 1,5 uur

Ik help je lichaam te ontladen door je voeten en je armen weer "open te zetten" en "vrij" te maken, waardoor er weer een stuk rust en ruimte ontstaat en het lichaam makkelijker gebruik kan maken van z'n "ontladingspunten".

De behandeling is gebaseerd op een cyclus van 5x 1,5 uur die 1x per 2 weken plaatsvindt.
Bij het maken van een afspraak, worden er ook 5 afspraken gepland. Je maakt dus de afspraken voor een complete cyclus.

Een cyclus kan een op zichzelf staand iets zijn of je kunt dit regelmatig terug laten komen als onderdeel van de zorg voor je lichaam.

Deze behandeling is géén garantie voor een klachtenvrij leven, maar is een ondersteuning bij een goede verzorging en een bewuste omgang met je lichaam. Het vervangt nooit een gezonde leefwijze op zich!

Als je wilt proberen of het iets voor je is, dan kun je ook éénmalig een afspraak voor deze behandeling maken van 2 uur, maar hiervan zijn de resultaten natuurlijk minder doeltreffend dan van de cyclus!

.