ONTLADEN NEK EN SCHOUDERGEBIED


          
We hebben tegenwoordig zoveel verantwoordelijkheden en verschillende dingen die op onze schouders rusten. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen klachten hebben in en rond het nek- en schoudergebied.

Het is van essentieel belang en zeker geen overbodige luxe om regelmatig de "last" van je nek- en schouders af te halen.

Duur: 5x 1 uur

Tijdens de behandeling zal ik de aandacht richten op het nek- en schoudergebied en d.m.v. massage, drukpunten en ontladen, zal ik dit gebied weer ruimte geven om te kunnen ontspannen.

De behandeling is gebaseerd op een cyclus van 5x 1 uur die 1x per 2 weken plaatsvindt.
Bij het maken van een afspraak, worden er ook 5 afspraken gepland. Je maakt dus de afspraken voor een complete cyclus.

Een cyclus kan een op zichzelf staand iets zijn of je kunt dit regelmatig terug laten komen als onderdeel van de zorg voor je lichaam.

Deze behandeling is géén garantie voor een klachtenvrij leven, maar is een ondersteuning bij een goede verzorging en een bewuste omgang met je lichaam. Het vervangt nooit een gezonde leefwijze op zich!

Als je wilt proberen of het iets voor je is, dan kun je ook éénmalig een afspraak voor deze behandeling maken van 1,5 uur, maar hiervan zijn de resultaten natuurlijk minder doeltreffend dan van de cyclus!