ONTSPANNEN ONTGIFTEN IN EEN VOETENBAD
Het BioEnergiser D-tox voetenbad is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces.

In slechts 30 minuten kan je ontslakken, ontgiften en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huid- en geurproblemen. Verder help het je algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te herbalanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor je lichaam.

De BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

Omhoog

Behandeling

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in een voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bio-energetisch veld wordt gegenereerd. Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben meer dan 2000 poriŽn in elke voet en bieden daarmee een van de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiŽnt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door de stroom die door de zoutoplossing gaat en de afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden. Op de tijdklok van de BioEnergiser zijn 6 lampjes die per 5 minuten verspringen. Aan het einde van de behandeling is er een toon dat de behandeling is afgelopen. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling minstens een halve liter water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

Eťn behandeling zal al een gevoel van vitaliteit, energie en ontspanning geven, maar aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen om het snelste weer de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna zal ťťn tot twee keer per maand voldoende zijn om onder normale omstandigheden vitaal te blijven. Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per persoon en per behandeling omdat de omgevingsfactoren een enorme rol spelen in het evenwicht van het lichaam.

Mensen met de volgende ziekten of medische indicaties mogen NIET gebruik maken van de BioEnergiser:


Onderzoek

Ons lichaam is een erg complex bouwwerk, maar in de simpelste vorm een collectie van cellen en weefsels. Cellen bestaan uit elektrisch geladen deeltjes, liefst een gelijke proportie van positieve en negatieve ionen. In deze "ideale staat" is ons lichaam perfect in balans. Ons lichaam is volledig in staat om alle gifstoffen te verwijderen en om de juiste voedingstoffen op te nemen uit water, voedsel en zuurstof. Als ons lichaam enige vorm van letsel oploopt (door slecht eten, ziekte, stress of enige verwonding), kan de balans van de cellen veranderen, waardoor het geheel niet meer zo efficiŽnt werkt en het proces van vasthouden van gifstoffen begint.

De BioEnergiser start het proces van het herbalanceren van de energie in je lichaam. De hernieuwde balans in de cellen zorgt voor een efficiŽntere mogelijkheid om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. De infrarood beelden laten duidelijk zien hoe de bloedstroom verandert 15 minuten na het begin van de behandeling met de BioEnergiser.

De volgende beelden zijn gemaakt met een GDV (Gas Discharge Visualisation) systeem, welke het bio-energetisch veld van het lichaam kan identificeren.

Omhoog

De GDV foto laat (links) het verstoorde en ongebalanceerde energieprofiel van een cliŽnt zien voor de behandeling met de BioEnergiser en vervolgens een verbeterde balans (rechts) na een behandeling.

De BioEnergiser wordt door ziekenhuizen in de hele wereld gebruikt voor hyperhidrosis (overmatig zweten handen en voeten) en diverse huidaandoeningen (bv. zwemmerseczeem). Naast de medisch bewezen genezing van bepaalde ziektes blijkt de BioEnergiser ook andere klachten te verminderen. Door de stimulatie van het ontgiftingsproces worden gifstoffen afgescheiden en is er meer energie om te gebruiken voor ander zaken. Hierdoor zal de algehele weerstand beter zijn en zal het lichaam effectiever kunnen werken.
Uit een aantal onderzoeken, gedaan door Dr M. Draper in het Malvern Integrated Health Center in Engeland, blijkt dat er enorme verbetering is voor diverse aandoeningen na een reeks behandelingen (zie tabel onder).

Symptomen Positief resultaat % Neutraal resultaat %
Eczeem (huidziekte) 70% 30 %
Psoriasis (chronische huidziekte) 80% 20%
Beenoedeem (vocht vasthouden) 100% 0%
Lymfeoedeem (vocht vasthouden) 95% 5%
Lymfeklier (werking/ontgifting) 95% 5%
Hyperhidrosis (overtollig zweten) 90% 10%


De resultaten van jarenlang onderzoek en proeven van de BioEnergiser hebben geleid tot het wereldwijde medische patent op de Q™ technologie. De BioEnergiser is sinds 2005 ook beschikbaar voor de consumentenmarkt en voldoet aan de belangrijkste ISO veiligheidsmaatregelen.

MD 93061
Naast de bewezen resultaten van de BioEnergiser, vertellen wereldwijd duizenden cliŽnten dat ze een gevoel van vitaliteit ervaren en dat de BioEnergiser een enorme hulp is bij hun gezondheidOmhoog

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Idealiter twee behandelingen per week met minimaal 48 uur ertussen. Na 8 behandelingen heeft u een volledige kuur ondergaan voor een grondige ontgifting, daarna kunt u regelmatig een "onderhoudsbehandeling" volgen.

Waarom verandert het water van kleur?

Er ontstaat een reactie tussen de spoel en de zoutoplossing, die een oranje/bruine kleur aan het water geeft. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat door:


Mag iedereen behandeld worden?

Nee.
Mensen met de volgende ziekten of medische indicaties mogen niet gebruik maken van de BioEnergiser:

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 30 minuten.

Zijn er bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen. Sommige mensen kunnen last krijgen van lichte hoofdpijn of koorstachtige verschijnselen na de behandeling. Het is belangrijk dat je veel water drinkt voor, tijdens en na de behandeling. Dat kan de bijwerkingen van de behandeling verminderen of geheel voorkomen.Omhoog