EVEN VOORSTELLEN


Mijn naam is Karin Walda (1965), ik woon na mijn scheiding weer in mijn ouderlijk huis in Jistrum. Het huis is nu van mij en ik ben trotse moeder van Marco Danny (1998).

Ik ben mijn leven lang al geïnteresseerd geweest in gezondheid en mensen.

In eerste instantie heb ik nadat ik mijn Havo-diploma gehaald had, verder geleerd om dit in de praktijk te kunnen brengen. Ik ben gestart met de opleiding MDGO-Vz (opleiding voor gezins-, bejaarden-, gehandicapten-, en kraamverzorgde). Na mijn diplomering ben ik direkt aan de slag gegaan als kraamverzorgende. Dit vond ik geweldig mooi om te doen en heb dit dan ook met heel veel plezier zo'n 6 jaar gedaan. Het is natuurlijk geweldig om bij de geboorte van een kind te zijn en later de zorg voor het gezin tijdelijk op je te nemen. Helaas ben ik door afkeuring (rugproblemen) in de WAO terecht gekomen.

Dit was voor mij een niet te aanvaarden iets en ik ben dan ook direkt aan het werk gegaan om iets anders te vinden. Dit is ook gelukt en ik ben omgeschoold tot allround tandartsassistente. Op een heel ander vlak, maar toch bezig met gezondheid en de mens erachter.

Ook dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Tijdens mijn zwangerschap heb ik gekozen om na de bevalling voor mijn kind thuis te blijven om te kunnen genieten van het moederschap. Maar helaas pakte dit anders uit. Na de bevalling van mijn zoon Marco, eindigde dit met een zwangerschapspsychose en kwam ik weer in de WAO terecht.

Nadat ik 3 maanden in het ziekenhuis had gelegen, heb ik 2 jaren heel hard gevochten voor mijn herstel. Dit herstel ging heel moeizaam en door toeval kwam ik erachter dat ik grote tekorten in mijn lichaam had opgebouwd en door het eten van de zeer uitgebalanceerde voeding van Herbalife ben ik weer lichamelijk hersteld.

Ik ben dan ook gaan werken met deze bijzondere produkten. Ook hier kwam in mijn manier van werken weer naar voren dat ik de mens als geheel zeer interessant vind. Ik kon dus ook goed mijn ei kwijt in mijn werk.

En toch ontbrak er iets... Ik had last van hypermobiliteit, fibromyalgie en astmatische bronchitis. Ik ben 14 jaar intensief onder behandeling geweest van een fysiotherapeut, heb talloze onderzoeken gehad, heb in een korset gezeten en had altijd veel pijn. Ik deed er alles aan om te herstellen (hierbij hebben de produkten van Herbalife me ook voor een deel geholpen). Maar......iedere keer liep ik tegen blokkades op (zowel van mezelf als van anderen) en dit was voor mij een zeer onbevredigend gevoel. Tot ik op een dag in aanraking kwam met de Transfigura®-methode. In eerste instantie ben ik met deze methode behandeld. Hierdoor kwam ik delen van mezelf tegen waarvan ik het bestaan niet eens af wist.

Later heb ik deelgenomen aan een speciale week om de hele week intensief aan mezelf te werken. Na deze week wist ik het zeker, ik wilde hier meer mee doen!! Ik ben daarna direkt begonnen met de opleiding van de Transfigura®-methode en sinds juni 2008 ben ik geslaagd als mentor.


De Transfigura®-methode, was iets waar ik veel van geleerd heb en daarvan gebruik ik nog steeds veel van in mijn behandelingen, maar ik kreeg steeds meer informatie en inzichten binnen en dat breidde zich héél snel uit. Met al deze informatie en inzichten is de TLCC methode ontstaan. Een specialistich stukje van mijzelf en dat is: communicatie van- en met het lichaam en de omgeving met betrekking tot de emoties van de persoon waar het om gaat.

Ik krijg de informatie door van het lichaam en dit mag ik vaak weer doorgeven aan de cliënt. Hiermee is "Transfiguratieve Lichaams Communicatie en Coaching" een zéér krachtige en diepwerkende methode. Bij de methode draait het namelijk niet om theorie, maar om de informatie die zich vanuit jouw lichaam openbaart. Het is daarom een totaal op jou als persoon toegespitste manier om bezig te zijn met een gezond, energiek en positief leven.

Wil je alles over de TLCC methode weten, kijk dan op mijn andere website www.KarinWalda.nl

En wederom vind ik dit geweldig om te doen, maar dit is net dat stukje extra wat mij als persoon in mijn kracht heeft gezet. Dit is wie ik ben en hoe ik wil leven en hoe meer ik andere mensen leer, hoe meer ik er zelf van leer, dus altijd een win-win situatie.

Je kunt hier klikken en meteen verder lezen.

Ondertussen kom ik helemaal niet meer bij de fysiotherapeut, gewoon omdat ik geen klachten meer heb. En bij de huisarts ben ik al jaren niet meer geweest, terwijl ik er eerst bijna wekelijks kwam. Ik heb geen pijn, ik heb geen astmatische klachten meer en doe alles weer. Zelfs in een heel hoog tempo. De artsen staan verbaasd over wat ik nu allemaal kan en er heerst ook heel veel ongeloof, want ze hebben me járen behandeld en nu is alles weg. Je hoort dan ook wel de term: "medisch wonder", maar daar ben ik het niet mee eens. Ik weet nu dat achter elke lichamelijke klacht een emotie zit en daar ben ik héél intensief mee aan het werk gegaan. Het is absoluut niet makkelijk om jezelf op een positief kritische manier te bekijken en op een positieve manier hieraan te werken, maar het is zóóó ontzettend leuk en je krijgt er zoveel voor terug!!!! Ik kan het dan ook echt IEDEREEN aanraden om te doen. Als ondersteuning om gezond te zijn, worden of blijven en om erachter te komen hoe geweldig de samenwerking tussen jezelf en je lichaam kan zijn.

Je kunt dit privé doen, maar is ook héél goed toe te passen op de werkvloer als onderdeel van een gezond werkklimaat of ter voorkoming van ziekteverzuim en/of arbeidsongeschiktheid.

De Transfiguratieve Lichaams Communicatie en Coaching was voor mij het ontbrekende stukje in de puzzel.

Daarnaast werk ik ook met de Celzouten van dr Schüssler (voeding op celniveau) en ook dit is weer fijn om te doen. Want nu kan ik de mensen een compleet pakket aanbieden, zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, communicatief als spiritueel gebied kan ik mensen ondersteunen en dit kan uitstekend gecombineerd worden met de produkten van Herbalife en de Celzouttherapie van dr Schüssler.

Ik ben er trots op en dankbaar voor dat ik een onderdeel uit mag maken van het grotere geheel...Omhoog