HOTSTONE MASSAGE


Al eeuwenlang worden stenen gebruikt voor rituelen en genezing. Stenen hebben een aantal eigenschappen die een toevoeging kunnen zijn bij massage. Ze kunnen warmte en kou opnemen en afgeven. Ze hebben een magnetisch veld, kunnen energie absorberen en teruggeven. Ook soort, vorm en kleur kunnen invloed hebben. Voor de Hotstone massage wordt meestal gebruik gemaakt van basalt. Dit is gestolde lava. De stenen die gebruikt worden hebben hun natuurlijke vorm en zijn verder niet bewerkt. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en langzaam wordt afgegeven. Behalve ijzer bevatten de stenen ook magnesium e.a. mineralen.

De stenen worden eerst verwarmd in een heather tot 40 - 45 °. Daarna worden ze op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. De warmte dringt diep door in het lichaam. Vervolgens wordt het lichaam gemasseerd met de stenen en met behulp van etherische olie. Hele lichaam (90 minuten), alleen de achterkant van het lichaam (45 minuten).

Door de behandeling wordt de bloedsomloop gestimuleerd en verbeterd. De spieren worden soepeler. De stofwisseling neemt toe en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een behandeling heeft een diepgaande, ontspannende werking op lichaam en geest.

Hotstone massage is met name geschikt voor/bij:Hotstone massage wordt afgeraden bij:U mag uw onderbroek aanhouden!!
Het gaat hier namelijk om het prettig voelen in je eigen vel en ABSOLUUT NIET om seksuele energie!!!!

Omhoog