AFFIRMATIEKAARTEN


Heeft u iets leuks gezien bij de speciale aanbiedingen of wilt u iets hebben uit mijn winkeltje, maar is de afstand te ver?? Stuur een mailtje met de bestellingU krijgt van mij dan een rekening per mail opgestuurd (inclusief verzendkosten) en na overmaking van het bedrag worden de produkten naar u opgestuurd. Ook kunt u het op laten sturen naar een ander adres. IK STOP MET DE VERKOOP VAN DE PRODUKTEN, DUS DE WEBSITE IS NIET ALTIJD MEER UP TO DATE EN PRODUKTEN WORDEN NIET MEER BIJBESTELD. STUUR EEN MAIL VOOR VRAGEN OF IETS NOG VOORRADIG IS! .

Verzend- en verpakkingskosten: € 6.50 (past door brievenbus, bij twijfel wordt de prijs van pakketpost berekend) / € 8.95 (pakketpost tot 10 kg)/ € 14.95 (pakketpost boven 10 kg)
Verzend- en verpakkingskosten buitenland:€ 8.50 (past door brievenbus tot 250 gram)/€ 13.50 (past door brievenbus 250 tot 2 kg) bij twijfel wordt de prijs van pakketpost berekend)/
€ 15.95 (pakketpost tot 2 kg)/
€ 21.95 (pakketpost tot 2-5 kg)/
€ 27.95 (pakketpost tot 5-10 kg)/
€ 37.95 (pakketpost tot 10-20 kg)Wilt u weten of ik de affirmatiekaarten die u zoekt op voorraad heb?? Stuur dan even een mailtje.

De kaarten zijn altijd nieuw!, soms kan het plastic er wel af zijn, omdat de mensen de kaarten soms willen bekijken. En ik heb maar een klein winkeltje waardoor ik niet van alles een showmodel heb. Ik vraag hiervoor uw begrip.Klik hier om een bestelling te plaatsen.'Encaustic Coaching Cards' - Marleen Bruynincks *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35


Omschrijving:

Het spel bevat 110 kaarten met prachtige Encaustic Art afbeeldingen, een boekje met beschrijving voor bij de kaarten en een mooi zakje om alles in te bewaren.
In het boekje staan interpretatietips, werkmethodes en uitleg per kaart.
Op elke kaart staat een nummer, een naam en een kernduiding.
Er zijn meerdere manieren om de kaarten te gebruiken, deze worden in het boekje uitgelegd.

Een kaartenset, die je inspireert tijdens elk proces, probleem, dilemma, vraag of keuze.
Bij vreugde, vriendschap, liefde of verdriet.

Prachtig voor jezelf of als een bijzonder cadeau


"Orakel van de liefde" - Toni Carime Salerno *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


44 Kaarten met inspirerende boodschappen voor de liefde en hoe om te gaan met je meest intieme relaties. Deze schitterende kaarten zijn ontworpen door een bekende Australische artiest Toni Carmine Salerno.

De kaarten zijn verpakt in een bijzondere hartvormig doosje met als opdruk een karmijnrode roos en hartjes.

Het is een perfect cadeau voor geliefden of voor diegene die nog op zoek is naar een soul-mate.

Ook een fantastisch en uniek Valentijn's cadeau.

Inhoud: 44 kaarten


"Elfen openen je hart" - Claudia KnÜppel
€ 19,95


Deze kaarten nemen je mee naar het sprookjesbos. Schalks en ondeugend presenteren zich de natuurgeesten uit het kleurrijke rijk van de fantasie.

Deze kaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opnieuw wil vinden.
Elk van de schalkse dwergen en elk van de betoverende elfen, heeft voor jou een boodschap die je leven lichter maakt.

Om de roep van Moeder Natuur te volgen schud je simpelweg de kaarten en dan leg je ze blind in een waaier uit. Denk dan aan een bepaalde situatie in je leven waarvoor je de raad van de natuurgeesten wilt vragen en verbaas je over hun diepe en grondige boodschappen.

Inhoud: 48 kaarten


"Wonderkaarten" - Marianne Williamson
€ 22,95


Deze prachtige kaarten van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven.

Het gaat over onderwerpen variërend van relaties tot de toekomst van onze planeet.

Marianne Williamson legt een verband tussen universele waarheden en de dingen die wij allemaal tegenkomen in ons leven van alle dag.
De citaten en de prachtige afbeeldingen maken de Wonderkaarten tot wat zij zijn.

Inhoud: 50 kaarten


"Stenen vertellen" - Edith Hagenaar & Ruben Witbreuk *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


56 stenen met hun werking

Deze 56 stenen zijn je graag van dienst, en ze vertellen je zelf op wat voor manier ze je kunnen helpen. Krijg inzicht door wat de stenen je vertellen hebben!

Voor iedereen die blij wordt van stenen.

Met uitleg: verschillende vormen van gebruik mogelijk, van orakel tot kwartet, voor op een feestje tot voor bij je stenenverzameling.

Inhoud: 56 kaarten


"Koesterkaartjes bij verlies" - Saskia de Bruin
€ 10.95


Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustgesteld te worden.

Inhoud: 50 kaarten


"Emoties beter begrijpen" - Andrea Harrn
€ 24,95


Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk om je bewust te zijn van je stemmingen en emoties. Pas als je je gevoelens kent, kun je er op gepaste wijze op leren reageren en je gedachten en gedrag leren controleren. Met andere woorden: hoe beter je begrijpt wat je voelt, hoe zelfbewuster je wordt en hoe verder je op het pad naar positieve groei komt.

Gestoeld op cognitieve gedragstherapie, mindfulness en positieve psychologie helpen deze kaartjes je om vertrouwd te raken met je stemmingen en emoties. Kies de kaart die het beste aansluit bij hoe je je voelt of neem een willekeurige kaart uit de stapel en ga ermee aan de slag. Probeer de vragen op de achterkant zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en gebruik de affirmaties om één te worden met je eigen gevoelswereld.

Inhoud: 34 kaarten + handleiding


"Vandaag voor kinderen" - D. Nijssen
€ 19,95


80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven.

Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren! Soms lukt dat heel goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een beetje rare opdracht is, of dat je hem niet durft te doen omdat je bang bent wat anderen er van zullen denken. Juist dan zijn deze kaarten een echte uitdaging voor jou. Als je bereid bent de opdrachten uit te proberen zul je zien dat ze heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je ziet meer mogelijkheden om beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

En weet: er is alleen maar vandaag... elke dag opnieuw!

Inhoud: 80 kaarten

Omhoog


"Dagelijkse leiding van je engelen" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen.

De Dagelijkse leiding van je Engelen orakelkaarten trekken alleen maar liefdevolle, hemelse energie van de boodschappers van God aan. Daarom zijn ze volkomen veilig. Deze orakelkaarten van Doreen Virtue bevatten boodschappen van je beschermengelen. Ze helpen je om je bewust te worden van hun voortdurende, liefdevolle aanwezigheid.

Het principe van deze orakelkaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking: de kaarten die je trekt zijn in overeenstemming met het trillingsgetal van je vraag of je gedachtepatroon. Om die reden zul je ook regelmatig dezelfde kaart trekken.

'Bekijk jezelf en andere mensen door de ogen van de engelen. Doe dit met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Op deze manier zul je iedereen inspireren en meenemen naar zijn of haar hoogste vermogens.'

Inhoud: 44 kaarten met handleiding


"Engelenantwoorden" - Doreen Virtue & Radleigh Valentine
€ 26,95


Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een 'ja' of een 'nee' zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt.

Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

Inhoud: 44 kaarten met handleiding


"Je vorige leven" - Doreen Virtue & Brian L Weiss *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Wie was jij in een Vorig Leven?

Je eeuwige ziel heeft nog andere levens geleid, die je huidige carrière, je gezondheid, relaties, je familie en je levenslessen beïnvloeden.

Doreen Virtue en Brian L. Weiss hebben samen deze orakelkaarten gecreëerd om op een gemakkelijke, veilige en vriendelijke manier boodschappen uit en over je vorige leven te onthullen. Deze mooie kaarten met handleiding zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Inhoud: 44 kaarten met handleiding

Omhoog


"Beschermengelentarot" - Doreen Virtue & Radleigh Valentine*Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben met de Beschermengelen Tarot een een kaartenset op de markt gebracht in opvolging van de Engelen Tarot en de Archangel Power Tarot omdat er nog steeds mensen waren die tarot niet goed durfden te gebruiken.

Voor deze hooggevoelige mensen maakten ze dit deck van 78 kaarten met bijbehorende handleiding met zuivere en gedetailleerde antwoorden van de tarot, maar met bijpassende milde woorden en lieflijke afbeeldingen.

Het Beschermengelen Tarot, nog zachter dan hun andere kaartendecks, zal je op een geruststellende en veilige manier heldere antwoorden geven, voor jezelf en anderen.

Inhoud: 78 kaarten met handleiding


"Helen met engelen" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Je beschermengelen hebben boodschappen voor je, waarmee je elk terrein, elk aspect van je leven kunt helen!...

Deze set van 44 orakelkaarten helpt je om met engelen te communiceren, een antwoord en begeleiding te krijgen vanuit de engelenwereld, over je liefdesleven, je carrière, je gezondheid, je familie enzovoort.

Met behulp van de bijgaande handleiding kun je leren hoe je ’engelen-readings‘ kunt doen voor jezelf en voor de mensen om je heen.
Op elke kaart staat een prachtige afbeelding van één van de engelen, plus een boodschap.
Er zijn geen ’negatieve‘ kaarten bij, want de engelen communiceren altijd vanuit een bron van liefde.

Inhoud: 44 kaarten


"Helen met de elfen" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 55,00


Elfen zijn overal! Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvragen, financiele aangelegenheden enzovoort.

Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier! Deze etherische wezens worden echter soms verkeerd begrepen. Al zijn zij liefdevolle, welwillende schepsels Gods, elfen hebben ook ego`s (net als de mensen). En dientengevolge kunnen zowel efen als mensen oordelend zijn. Maar anders dan bij de mensen zijn de oordelen van de elfen uitgesproken duidelijk en op de man af. Zij helpen de degenen die goed zijn voor het milieu en de dieren, en zijn onthouden hun hulp en communicatie aan diegenen die de planeet en zijn bewoners niet goed behandelen.

De elfen verwachten niet dat je volmaakt bent in je milieubewustzijn of in recycling. Ze willen alleen dat je het eerlijk probeert, zo goed je kunt. Als je dat doet dan zullen de elfen alles doen om je te helpen. En hun hulp is betrouwbaar, veilig en heel magisch!

Met behulp van de bijgaande handleiding kun je leren hoe je ’engelen-readings‘ kunt doen voor jezelf en voor de mensen om je heen.
Op elke kaart staat een prachtige afbeelding van één van de engelen, plus een boodschap.
Er zijn geen ’negatieve‘ kaarten bij, want de engelen communiceren altijd vanuit een bron van liefde.

Inhoud: 44 kaarten


"Engelentherapie Orakelkaarten" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 65,00


De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen.
Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces.

Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël.

De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten.
Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van de Engelen, en een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen.
De kaarten geven je boodschappen over je levensdoel, je relaties, manifestaties, en nog veel meer.
Het boekje bevat stap-voor-stap instructies om de orakelkaarten te kunnen duiden en vermeldt bovendien de aanvullende betekenis van elke kaart.

Inhoud: 50 kaarten in speciale showdoos


"Opgestegen Meesters Orakelkaarten" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers.
De meesten van hen leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen om de zin van je leven te begrijpen, om de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven te bewerkstelligen, en om je psyche en je vermogen om inzichten in daden om te zetten, te ontwikkelen.

Elke opgestegen meester heeft zijn of haar specialiteit, zoals helen, manifestaties, enz... Zij komen uit elke religie en cultuur, en ze zijn niet confessioneel gebonden.

Je hoeft niet speciaal getraind te zijn of ervaringen gehad hebben om hun hulp te ontvangen. deze kaarten zullen je vertrouwd maken met 44 Opgestegen Meesters, en ze zullen je hun boodschap brengen en leiding geven.

De kaarten zijn ontworpen voor gebruik door zowel beginners als ervaren orakelgebruikers.

Op veler verzoek heeft Doreen Virtue een prachtig stel kaarten ontworpen, gebaseerd op haar bestseller & Ascended Masters.
Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van 44 mannelijke en vrouwelijke godheden uit vele culturen, zoals Ganesha, Merlijn, Saint Germain, Apollo, Pallas, White Buffalo Calf Woman, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

De bijbehorende handleiding geeft een uitvoerige verklaring van de betekenis van elke kaart, en een korte levensbeschrijving van de betreffende opgestegen meester.

Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen zijn de boodschappen op de kaarten positief, nauwkeurig en affirmatief.

Inhoud: 44 kaarten

Omhoog


"Boodschappen van de Engelen" - Doreen Virtue"
€ 27,95


Als je met deze kaarten een ‘Engelenreading’ voor jezelf of anderen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen. De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsverwant is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen.

Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding van een Engel met daaronder een boodschap. De boodschappen zijn duidelijk en direct.

Het bijbehorende boekje geeft uitgebreid de betekenissen van de 44 orakelkaarten weer. Beide zijn positief en opbeurend.

Inhoud: 44 kaarten + boekje


"Engelen & Kristallen orakelkaarten door Doreen Virtue" *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Engelen en kristallen zijn geschenken van God voor een gelukkiger en gezonder leven. Engelen zijn krachtige boodschappers van zijn zuivere liefhebbende energie en kristallen verveelvoudigen deze energie op een mooie manier. De combinatie van kristallen en engelen maakt de goddelijke liefde nog veel grootser, en kan ons nog beter ondersteunen! Met deze 44 kaarten geeft Doreen Virtue je liefhebbende energie en positieve boodschappen.

Marius Michael-George maakte de schitterende afbeeldingen op de kaarten. De bijbehorende handleiding laat je zien hoe je accurate readings kunt geven en geeft je de aanvullende betekenis van iedere kaart om over na te denken en voor dieper inzicht.

Inhoud: 44 kaarten + boekje


"Magische Boodschappen van de elfen" - Doreen Virtue *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 75,00


Elfen zijn overal! Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvragen, financiele aangelegenheden enzovoort.

Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier!

Deze etherische wezens worden echter soms verkeerd begrepen. Al zijn zij liefdevolle, welwillende schepsels Gods, elfen hebben ook ego's (net als de mensen). En dientengevolge kunnen zowel Elfen als mensen oordelend zijn. Maar anders dan bij de mensen zijn de oordelen van de elfen uitgesproken duidelijk en op de man af. Zij helpen de degenen die goed zijn voor het milieu en de dieren, en zijn onthouden hun hulp en communicatie aan diegenen die de planeet en zijn bewoners niet goed behandelen.

De elfen verwachten niet dat je volmaakt bent in je milieubewustzijn of in recycling. Ze willen alleen dat je het eerlijk probeert, zo goed je kunt. Als je dat doet dan zullen de elfen alles doen om je te helpen. En hun hulp is betrouwbaar, veilig en heel magisch!

Inhoud: 44 kaarten + boekje


"Bloementherapie" - Doreen Virtue en Robert Reeves
€ 27,95


Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Zij zijn de dragers van krachtige energie, essences en boodschappen voor ons allen. Met deze Bloementherapiekaarten kun je readings doen, waarin je accurate en betrouwbare aanwijzingen vindt voor jezelf en voor anderen.

In de bijgaande handleiding verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van elke kaart, en geven ze meer specifieke details over het ‘helen met bloemen‘. Of je nu antwoorden zoekt op vragen van jezelf, van dierbaren of cliënten, deze kaarten kunnen je waardevolle inzichten geven. De bloemen en de engelen zullen met plezier hun liefde en licht met je delen!

Inhoud: 44 kaarten

Omhoog


"Angelpower" - Wulfing von Rohr, Gayan S. Winter
€ 29,50


Deze kaarten zijn boodschappers van een creatieve, kosmische energie die in ons leven kracht, inspiratie en troost kan brengen en ons geestelijk kan verrijken. Zij helpen ons bij het mediteren en bij het oplossen van problemen, ze kunnen een gids zijn moeilijke situaties en kunnen als beschermer en ondersteuner functioneren in allerlei omstandigheden. De Angel Power kaarten kunnen een prachtige rol in ons leven spelen.

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig het fenomeen engelen en hun weldadige energie. Het woord engel betekent dienaar of boodschapper van God. Engelen zijn lichte wezens en liefdevolle helpers van een kosmische scheppende kracht, die ons allen leven geeft, die inspireert, troost, beschermt en ons voedt, zowel naar lichaam als geest. Of u nu engelen rechtstreeks waarneemt, of dat u de uitstraling voelt van hun energieveld, in beide gevallen kunnen de ANGEL POWER kaarten een fantastisch ondersteunend effect hebben in uw leven. De boodschappen van de engelen herinneren ons aan onze idealen, aan waar we naar streven, maar ook aan onze plichten, en verantwoordelijkheden.

Inhoud: 60 kaarten


"Resonantiekaarten" - GVM Media
€ 20.95


De resonantiekaarten zijn gebaseerd op het werken met de Wet van Resonantie, die ons laat zien dat we middels onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, cellen en atomen altijd met de wereld om ons heen in verbinding staan en dat onze omgeving een weerspiegeling is van de gedachten, gevoelens en overtuigingen die we hebben. De wereld om ons heen resoneert met dat wat wij denken, voelen en anderszins ervaren.

De resonantiekaarten dienen als spiegels, die je laten zien wat er op dit moment in jou leeft.

Benut de kaarten om tot inzichten te komen en je te ondersteunen bij het opbouwen van krachtige, positieve resonantievelden. Word je bewust van de enorme scheppingskracht die je hebt en ontdek dat het tot op zeer grote hoogte aan jou is te bepalen wat je uitzendt en " daarmee " wat je ontvangt.

Stel je open voor de overvloed van het universum en laat je verrassen door de kracht van de Wet van Resonantie.

Inhoud: 50 kaarten + boekje


"Hannah's kleuren vlinders" - Hannah en Marcella
€ 26.95


Het begon als een kind
Net als een vlinder in de wind
Met al z'n mooie kleuren
en al z'n pracht
Haal uit deze vlinders, je kracht.

In dit werkelijk inspirerende orakelkaarten set, bieden de vlinders inzichten, tijdloze wijsheid en advies om u te helpen in het leven.

Deze vlinderkaarten zijn zo gemaakt dat iedereen ze kan gebruiken.

Ontvang de dagelijkse liefde van de vlinders.

Heeft u een vraag ? Denk aan deze vraag, kies dan een of meer kaarten om te zien wat de orakelkaarten u vertellen. Laat deze je met liefde omringen. Deze schitterend geïllustreerde orakelkaarten zullen je zeker aanspreken, ze herinneren je te accepteren en van jezelf te houden voor wie je bent.

Deze set bestaat uit:
45 orakel kaarten
handleiding


"Josy viert het leven en jij?" - Inge Hogerheide
€ 15,00


Josy viert het leven en Jij? (bestelling per 2 doosjes, 1 witte en 1 paarse omslag)

31 tips van Josy om blij van te worden

De populaire eerste serie van Josy is tijdelijk weer te bestellen.
Een tip voor elke dag van de maand. Kleurrijke kaarten die je het hele jaar door kunt gebruiken.
Inspireer jezelf of deel met vrienden, collega`s, kinderen en familie.

Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Haar puurheid kan jou een spiegel voorhouden.

Je bestelt 2 doosjes: 1 voor jezelf en 1 om te delen met een vriend, zus of collega.

In handig borstzak formaat (8 x 6 cm)


"Waterkaarten" - Saskia de Bruin *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 34,00


Deze kaarten kun je gebruiken om je werkelijkheid te creëren. Alles in onze werkelijkheid bestaat uit trillingen. Sommige trillingen kunnen we zien en horen, maar er zijn oneindig veel meer trillingen die ons voorstellingsvermogen te boven gaan. Waarschijnlijk is water de meest gevoelige substantie voor de taal van trillingen. Iedere gedachte, ieder gevoel, iedere intentie, iedere klank bestaat uit trillingen. Allen zijn subtiel anders. Als je water blootstelt aan trillingen, neemt het die informatie in zich op, het trilt mee en wordt een drager van dier informatie. Welke invloed verschillende trillingen op water hebben, wordt zichtbaar in de kristallen die water kan vormen onder bepaalde omstandigheden.

Waarschijnlijk bestaat de natuur alleen uit trillingen van liefde, dankbaarheid en harmonie. Daarom reageert water op harmonieuze, liefdevolle trillingen door prachtige, symmetrische kristallen te vormen. Dit water werkt vervolgens helend op de omgeving en dus ook op ons. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Je kunt het water dat je drinkt en het water waarin je baadt extra helend en krachtig maken met behulp van deze waterkaartjes!

Saskia de Bruin


"Bewustzijnskaarten" - Joanna Kortink
€ 14,95


Joanna Kortink is psychotherapeute en de schrijfster van het opmerkelijke boek "Uit de ban van je eetbuien". Zij weet precies hoe zwaar en moeilijk het is om succesvol uit een verslaving te komen.

Maar tevens bewijzen haar cliënten keer op keer dat het kan! Een hulpmiddel daarbij kunnen deze bewustzijnskaarten zijn. Elke kaart bevat een korte, krachtige en duidelijke tekst, die inspireert en bemoedigt zoals 'Ieder moment is een nieuwe kans'.

De bewustzijnskaarten zijn ontstaan in het werk met eetproblemen, maar zijn toepasbaar voor elke vorm van verslaving. Wie graag wil stoppen of minderen met welke verslavende en ongezonde bezigheid dan ook, kan baat hebben bij de bewustzijnskaarten. Ze zijn in de prakijk gebruikt en bewezen!

De kaarten kunnen een fijne houvast zijn voor je persoonlijke groei en zelfreflectie. De kaarten werken als een soort trigger om stil te staan bij je dagelijkse handelingen en je bewust te worden van wat je nou écht diep van binnen voelt.

Als professional kun je de kaarten op verschillende manieren inzetten. Aan het begin van een gesprek zodat het de leidraad is voor het gesprek of als afronding van het gesprek, als samenvatting of hart onder de riem.

Een set bestaat uit 52 tekst kaarten, gedrukt op de achtergrond van het labyrint.


"Geld en de wet van aantrekking" - Esther en Jerry Hicks *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 55,00


Geld is niet absoluut bepalend voor de ervaringen in je leven. Toch staat geld voor de meeste mensen gelijk aan vrijheid. Doordat je je diep bewust bent van je recht op vrijheid, het vormt de kern van wie je bent, is je relatie met geld een van de meest belangrijke aspecten van je leven. Het is dus niet verwonderlijk dat je heftige emoties kunt ervaren als het onderwerp geld ter sprake komt.

'Wij verwachten dat je, als je dagelijks met deze kaarten bezig bent, een nieuwe aantrekkingskracht in jezelf genereert. Deze kracht zorgt er niet alleen voor dat je met meer geld te maken krijgt, het zorgt er ook voor dat het je meer bewust maakt van het gegeven dat je absoluut vrij bent.'

Inhoud: 60 kaarten


"Feel good inspiratiekaarten" - Deltas
€ 16.95


Voor een positieve kijk op het leven! Positieve gedachten en citaten hebben een enorme kracht. Ze kunnen ervoor zorgen dat je anders tegen de dingen aankijkt, je troost brengen op moeilijke momenten of je motiveren om je grenzen te verleggen.

In deze doos vind je 52 kleurrijke inspiratiekaarten boordevol inzichten waar je blij van wordt. Kies een gedachte of uitspraak die bij je stemming past, zet de kaart in de houder en laat je er de hele dag door inspireren!

Vormgegeven in een leuk en stevig doosje, welke je uit kunt klappen zodat het als kaarthouder dient.

Inhoud: 52 kaarten + doosje die gebruikt kan worden als kaarthouder


"Magische wegwijzers" - Colette Baron-Reid
€ 26,95


Stel je voor. tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn.

Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema´s van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven rondreist.

De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren.

Deze 54 kaarten werden gemaakt om het verhaal van je lot, je bestemming en je vrije wil beter te kunnen begrijpen. Ze stellen je in staat om een reis te beginnen die een diep doel aan je leven geeft, en leidt tot ware voorspoed en opwindende liefde.

Inhoud: 54 kaarten + boekje met handleiding


"Modron Vrouwenorakel" - Caroline Groeneveld *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 66,00


Jouw weg naar geluk

Het Modron Vrouwenorakel neemt je mee naar de Kleine Mysteriën van het leven en reikt je de 53 stappen aan om je opnieuw te verbinden met jouw weg naar geluk. Wie ben je en waar wil je naar toe? Hoe wordt jouw levensdroom werkelijkheid?

Het spel is opgebouwd volgens de Grote Cyclus van het Jaar en bevat prachtige natuurbeelden met krachtbomen, wijze madres, volle manen en krachtdieren. Het orakel laat je zien welke richting je ziel op wil, welke keuzes hierin belangrijk zijn en welke aspecten op je pad extra aandacht of ondersteuning vragen.

Werken met het orakel is heel eenvoudig: stel een vraag en trek een kaart of stem je wekelijks af op de kaart die bij de periode van het jaar hoort.

In het begeleidende boekje wordt de opbouw van de Grote Cyclus gedetailleerd beschreven en vind je uitgebreide uitleg over de betekenis van iedere kaart afzonderlijk.

Inhoud: 53 kaarten + boekje


"De kracht van het wiel" - Linda Ewashina
€ 22.95


De kaarten van de Kracht van het wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. Of je nu maar één kaart gebruikt, of een legging doet, de Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

This deck has awesome artwork and three word reminders on each card concerning the meaning described in the little book that comes in the deck. My recommendation is to lay the cards out on the floor in a medicine wheel (chart included) so you can see how each card correlates and is placed in the Medicine wheel. I also burned sage and walked in a circle around the wheel blessing it and giving it my own personal power. I am picky about the tools I use for ritual, prayer and guidance. These cards speak to me, about the circle of life and walking it. -- Thunderhands

The moment I received Spirit of the Wheel I knew that I had made a wise choice. I was truly excited and elated when it arrived and I opened the package to discover a truly beautiful and powerful deck. Being of Native American heritage and brought up on the Native traditional path by my Blackfeet grandmother, I can honestly say I was very skeptical at first. I have seen many pseudo-native oracles and decks of so called native teaching but this deck is genuine and accurate. It is very easy to understand and a very pleasing medium to work with. Having done tarot readings myself for many years and working with many many decks I can say I was impressed and delighted when I used this deck in a reading with a client for the first time. -- Crowdancer

Inhoud: 40 kaarten + boekje + poster medicijnwiel

Omhoog


"De weg van de ziel" - Cheryl lee Harnish
€ 22,95


Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel.

Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn.

Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke kaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals zijn tegenwoordig een van de ´nieuwe gereedschappen´ op onze planeet om ons naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen. Ervaar zelf de diepe inzichten in de Weg van jouw Ziel en je spirituele vorderingen.

Inhoud: 44 kaarten en hardcover handleiding


"Begeleiding vanuit de bron" - Cheryl Lee Harnish
€ 22,95


Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan.

Deze prachtige goudomrande kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer, en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding. Ze helpen ons om onze intuïtie en onze persoonlijke band met onze Gidsen te ontwikkelen en te versterken.

Begeleiding vanuit de Bron is een vervolg op De Weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.

Inhoud: 44 kaarten en hardcover handleiding


"Dol-fijnaffirmaties" - Liane Franzani *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 26.95


Een spreuk voor elke dag

Zoals we weten staan dolfijnen symbool voor vrijheid, heelheid en hogere kennis.

De 'dol-fijn' kaartjes die jij in je handen hebt zijn voorzien van een spreuk of een affirmatie. Ze helpen je op jouw weg naar hogere kennis, of ze geven je een steuntje in de rug om vreugdevol in het leven te staan, om je te helpen je basis te verstevigen en oude patronen te doorbreken of je hartcentrum te openen.

Een spreuk voor elke dag. Kies elke dag ëën van de 95 Dolfijn Affirmatie kaarten en het zal een goed gevoel bij je teweeg brengen. Deze kleurige kaartjes zijn een positieve toevoeging aan je leven.

Inhoud: 95 kaarten in liggend doosje


"Dol-fijnaffirmaties" - Liane Franzani *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 26.95


Een spreuk voor elke dag

Zoals we weten staan dolfijnen symbool voor vrijheid, heelheid en hogere kennis.

De 'dol-fijn' kaartjes die jij in je handen hebt zijn voorzien van een spreuk of een affirmatie. Ze helpen je op jouw weg naar hogere kennis, of ze geven je een steuntje in de rug om vreugdevol in het leven te staan, om je te helpen je basis te verstevigen en oude patronen te doorbreken of je hartcentrum te openen.

Een spreuk voor elke dag. Kies elke dag ëën van de 95 Dolfijn Affirmatie kaarten en het zal een goed gevoel bij je teweeg brengen. Deze kleurige kaartjes zijn een positieve toevoeging aan je leven.

Inhoud: 95 kaarten in staand doosje


"De kracht van de aarde" - Stacy Demarco
€ 17,50


Iedereen heeft wel eens de ongelooflijke kracht van een bepaalde plaats gevoeld - of het nu een heilige plaats was, een adembenemend landschap, een oude tempel, een reusachtige graftombe, een spookachtige ruïne van een verloren beschaving, of misschien zelfs een heilige plek in je huis of tuin. Veel plaatsen op deze bijzondere planeet bevatten een energie die uitstijgt boven de werkelijke schoonheid ervan, die ons in verrukking brengen en gevoelens van bewondering opwekken. De orakelkaarten De Kracht van de Aarde verbinden ons weer met die realiteit en brengen de energie over van 41 van de meest indrukwekkende, heilige plaatsen op de wereld, en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.!

Inhoud: 41 kaarten + boekje

Omhoog


"De Reiki-boodschap" - Marion Mietke
€ 18.25


Deze set, kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel, wier kinderen wij zijn, en hun boodschap te horen:”Reiki is in Allen”. Het is een uitnodiging je je eigen vaardigheden weer te herinnering, en je je eigen kracht en je eigen licht bewust te worden. De 24 kaarten met begeleidende teksten, en het boek met commentaren die tot nadenken stemmen, zijn liefdevolle begeleiders voor de gebruiker. Deze gaat aanvoelen dat Reiki meer is dan handoplegging. Het is een bewustwordingsproces, het is groei, het is vreugde, en opent de harten.

Inhoud: 24 kaarten + boek


"Eigenwijsjes"- L. van Beers / B. Westerkamp
€ 10.15


Een geweldige manier om kinderen op een speelse manier een positieve instelling en zelfvertrouwen bij te brengen.

Voor zowel thuis als gebruik op school.

Schud de kaartjes en leg ze met de achterkant naar boven. Concentreer je op het kaartje dat je gaat trekken: jouw persoonlijke EigenWijsje voor dat moment, die dag of week. De woorden op het kaartje houd je in gedachten. De illustratie kan daarbij helpen. Je zult merken dat het zinnetje op vele momenten goed te gebruiken is en daarbij een steuntje in de rug geeft. Op een gegeven moment zijn dit allemaal jouw EigenWijze woorden geworden!

Inhoud: 52 kaartjes

Omhoog


"Het Waterkristalorakel"- Masaru Emoto *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 55,00


Dr. Masuru Emoto ontdekte dat onze gedachten, gevoelens en woorden in staat zijn om watermoleculen te beïnvloeden. Wanneer het water bevroren is onthullen de kristallen onze geconcentreerde gedachten.

Het Waterkristal Orakel bestaat uit 48 kaarten met schitterende en unieke foto's.

Door het gebruik van het orakel maak je contact met eeuwige wijsheid, onvoorwaardelijke liefde en gevoelens van dankbaarheid. Hierdoor kom je in harmonie met jezelf en je omgeving.

Dr. Masuru Emoto is de auteur van de boeken 'De Boodschap van Water' en 'Water weet het antwoord'Inhoud: 48 kaarten


"Jule Jaar Natuurlijke Inzichtkaarten"- Tanja Hilgers *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


Laat je door de kaartjes inspireren als begin van de dag of tijdens een feest uit het Julejaar. Of gewoon als steuntje in de rug! Op elk kaartje staat op de voorkant een mooi natuurplaatje en op de achterkant een inspirerende, positieve spreuk.

Kaart formaat 7,7 x 7,7 cm

Inhoud: 77 kaartjes in houten doosje


"Het Mandala orakel"- Heita Copony
€ 12.15


Heita Copony wordt internationaal beschouwd als een van de beste Mandala-schilders van onze tijd. Haar grootste werk “Het mysterie van de Mandala’s”

Het mystery van de mandala's vertaald in kaarten met aan de achterkant tekst.

Inhoud: 37 kaarten

Omhoog


"Mars/Venuskaarten" - John Gray *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 55,00


John Gray, de auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, heeft de (wijze en humoristische) teksten verzorgd van deze kaarten die gebaseerd zijn op geroemde bestseller. De wijsheid die je dankzij deze kaarten opdoet, kan je helpen om meer inzicht te krijgen en beter te communiceren met de man of vrouw in je leven - waardoor je relatie rijker, vervullender en liefdevoller wordt.

De kaarten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes!

Inhoud: 50 kaarten


"Broeder Marcus kaarten" - Loek Jansen *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 33,00


Broeder Marcus was een priester die van 1803 tot 1857 leefde en werkte in Nederland en Curacao. Op 53 jarige leeftijd kwam hij op zijn kruidenberg, door een noodlottig ongeval, om het leven.

In alles wat hij deed stond de mens centraal. Vandaag is hij een geleidegeest die van het trancemedium Loek Jansen zijn boodschap in de wereld uitdraagt. In deze boodschap staat de mens nog steeds centraal.

Met de woorden "eerlijk is eerlijk" drukt hij uit, dat jouw vrijheid en ook jouw kracht als mens gelegen is in "zijn wie je bent".

Wie hem om raad vraagt, krijgt altijd een eerlijk antwoord. Wie hem om hulp of om kracht vraagt, krijgt die hulp of die kracht. Als je niets vraagt, krijg je ook niets.

Inhoud: 52 kaartjes, doorsnede 6 cm, inclusief duurzame blikken verpakking (in kleur bedrukt).


"De grote Energiekaarten" - Ivoi
€ 22,95


De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen VOOR HELING EN MEDITATIE

Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatieproces.

Al je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren. De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft. Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven.

Inhoud: 50 kaarten


"Engelenenergiekaarten" - Ivoi
€ 22,95


Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen!

Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie.

Tot nu toe is het niemand beter gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hogere sferen, kunstzinnig af te beelden.

Iedere Energiekaart werpt een lichtstraal uit hogere sferen op de aarde.
Iedere Energiekaart begeleidt je op de weg door het leven van alledag - een onzichtbare engel aan je zijde.

Een geschenk van de engelen voor de mensen.

Inhoud: 40 kaarten


"De boeddhakaarten" - Lin McNulty, Gayan Sylvie Winter
€ 15.75


De Boeddhakaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar de kracht van de Boeddhakaarten door de oude Sanskriet tekst. Deze tekst zorgt voor een diepe verbinding door vele levens heen. De kaarten brengen je tijdloze wijsheid en sereniteit.

De Boeddhakaarten zijn geen toekomstvoorspellers of orakel. De kaarten geven je een krachtige gelegenheid om stil te staan bij jezelf. Hierdoor kun je waardevolle inzichten opdoen en je openen voor de steeds veranderende energie om je heen. Deze energie heeft effect op alle bewuste wezens in het universum.

Inhoud: 60 kaarten


"Opstellen met kaarten" - Stefanie Menzel
€ 22,95


Het opstellen van problematische situaties bijvoorbeeld in de familie, op het werk of in de gezondheid wordt steeds vaker toegepast. Dit boek biedt een unieke en eenvoudige toegang om voor jezelf deze opstellingen te doen.

De bijgeleverde kaarten vertegenwoordigen de betreffende personen of emoties. Je maakt met de kaarten een opstelling. Door de ligging van de kaarten en door deze te veranderen, word je je bewust van oude, belastende themas en kunnen ze worden opgelost. Met deze vorm van opstellen krijg je gemakkelijk zicht op de structuren en blokkades in je energieveld.

Deze methode is ideaal om de positieve en verhelderende kracht van opstellingen te gebruiken, ook wanneer je daar nog geen ervaring mee hebt. Verder is zij heel geschikt als ondersteuning van therapeutisch werk.

Stefanie Menzel is docent, auteur, kunstenaar, coach en filosofisch-spiritueel begeleider. Zij onderzoekt de spirituele achtergrond van het menselijke bestaan en zijn bedoeling. Van hieruit heeft zij dit opstellingenwerk ontwikkeld.

Inhoud: boek + 96 kaarten

Omhoog


"Hemelse Woorden: De Blijde Intrede" - mevr. Tonnie Eijkenboom *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 29.50


Bestaande uit 2 delen:

Ook bij deze unieke kaartenteksten blijkt dat een willekeurig genomen kaart 'u van dienst is' en dan voor u nu net 'van toepassing'.

Twee voorbeelden uit de kaartset:

Woorden van de Ziel:
'Geluk hoef je niet te verdienen. Je hebt er recht op!

Woorden van de Verheven Meesters:
'Een goede relatie begint bij jezelf. Alleen diegene, die in harmonie met zichzelf leeft, kan in liefde en harmonie met de medemens leven.

Inhoud: 99 kaarten in excl. katoenen uitgeverij Osiris verpakking.


"Kaartenset: Aartsengelen en Meesters spreken"- mevr. Tonnie Eijkenboom. *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 29,50


Kaarten met uitspraken/raadgevingen van diverse Aartsengelen en Meesters maken deze set tot een bijzondere leidraad voor deze tijd van grote veranderingen in ons D.N.A..

Twee voorbeelden van de 128 affirmatie-kaartteksten:

"Ik zend nu mijn liefde en energie naar alle wereldleiders van alle naties, opdat zij hun beslissingen in Gods Naam zullen nemen... Ik BEN... (u zegt uw naam)"
'Door Liefde vanuit je hart, sterk in je eigen waarheid staan, vernieuw je zelf al je cellen... Aartsengel Gabriël. (Zo eenvoudig is de transformatie, dat geldt dus ook voor jou.)'

Inhoud: 128 kaarten + 1 met uitleg, in kleur en in exclusieve katoenen 'Uitgeverij Osiris' verpakking.

Omhoog


"Het Spirituele Alfabetspel - Martin van Blitterswijk *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35.95


Het eerste en tweede Spirituele Alfabet Spel zijn orakelkaartspellen. Het zijn spellen die je alleen en met anderen samen kunt spelen. Het doel van de spellen is te komen tot zelfinzicht. Ofwel je bewust te worden van aspecten die nu een belangrijke rol in je leven spelen. De kaarten vormen een neutrale spiegel van jezelf.

De omschrijvingen zijn uitgebreider dan je op de meeste kaarten zult tegenkomen.

Het Spirituele Alfabet Spel is eenvoudig te gebruiken. Als je een kaart voor jezelf wilt trekken (bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat er op dit moment in je leven speelt) dan schud je de kaarten. Het antwoord dat je krijgt is te interpreteren voor dit moment maar het kan net zo goed een algemeen terugkerend thema in je leven zijn. Het is belangrijk om jezelf open te stellen voor de tekst, het via je hart binnen te laten. De kaarten zelf vertegenwoordigen geen macht en doen geen aanspraak op alwetendheid. Je maakt optimaal gebruik van de kaarten door de kaart je te laten aanspreken op dat specifieke thema in jou en de koppeling te maken met jouw eigen innerlijk Weten. Er is niets buiten jou dat een waarheid kan vertegenwoordigen die jouw eigen innerlijke Weten kan vervangen. De kaarten zijn slechts een hulpmiddel om je eigen bronnen te kunnen leren aanspreken.

Inhoud: doosje met 57 kaarten en boekje
"Het Tweede Spirituele Alfabetspel - Martin van Blitterswijk *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35.95


Het eerste en tweede Spirituele Alfabet Spel zijn orakelkaartspellen. Het zijn spellen die je alleen en met anderen samen kunt spelen. Het doel van de spellen is te komen tot zelfinzicht. Ofwel je bewust te worden van aspecten die nu een belangrijke rol in je leven spelen. De kaarten vormen een neutrale spiegel van jezelf.

De omschrijvingen zijn uitgebreider dan je op de meeste kaarten zult tegenkomen.

Het Spirituele Alfabet Spel is eenvoudig te gebruiken. Als je een kaart voor jezelf wilt trekken (bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat er op dit moment in je leven speelt) dan schud je de kaarten. Het antwoord dat je krijgt is te interpreteren voor dit moment maar het kan net zo goed een algemeen terugkerend thema in je leven zijn. Het is belangrijk om jezelf open te stellen voor de tekst, het via je hart binnen te laten. De kaarten zelf vertegenwoordigen geen macht en doen geen aanspraak op alwetendheid. Je maakt optimaal gebruik van de kaarten door de kaart je te laten aanspreken op dat specifieke thema in jou en de koppeling te maken met jouw eigen innerlijk Weten. Er is niets buiten jou dat een waarheid kan vertegenwoordigen die jouw eigen innerlijke Weten kan vervangen. De kaarten zijn slechts een hulpmiddel om je eigen bronnen te kunnen leren aanspreken.

Inhoud: doosje met 57 kaarten en boekje
"Het Spirituele Alfabet Meditatie Kit deel 1 - Martin van Blitterswijk *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 30.95


De Meditatie Kit sluit aan op Het Spirituele Alfabet Spel maar is ook los heel goed bruikbaar. Het biedt oefeningen op het gebied van meditatie en concentratie. Het helpt je bij het overwinnen van innerlijke weerstand en uitvluchten.

Het Spirituele Alfabet Spel en de Meditatie Kit zijn heel goed samen te gebruiken en versterken elkaar.

Het Spirituele Alfabet Meditatie Kit is een middel, een gereedschap, om contact te maken met gevoelens en aspecten van jezelf. Het is een hulpmiddel om beter en gerichter aan zelfinzicht te werken. Begrippen die je bijvoorbeeld tegenkomt in Het Spirituele Alfabet Spel kun je met behulp van de Meditatie Kit helderder maken. De Meditatie Kit helpt je in een staat van rust en ontvankelijkheid te komen om contact met gevoelens te maken. De Meditatie Kit leidt je naar jezelf, naar innerlijk contact, gezonde liefde voor jezelf en naar zelf-vergeving. Begrip van en voor jezelf in de zin van zelfkennis. Dit leidt tot acceptatie van jezelf. Dit op zijn beurt brengt je in contact met innerlijke kracht die je niet kende of bevroedde.

Inhoud: 23 geplastificeerde kaarten in full colour van 10,5 bij 15 cm, een boekje van dezelfde maat met 96 pagina's informatie en meditaties. Dit in een mooi full colour bedrukt doosje.


"Psychologische inzichtkaarten" - Dick Nijssen *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 20,50


Het gebruik van deze psychologische inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.

Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

De kaarten dagen je onder meer uit om contact te maken met ontkende of niet-geleefde delen van jezelf. Daarnaast vormen ze een praktische leidraad voor het op een goede manier omgaan met de uitdagingen in je dagelijks leven.

Deze kaarten komen het meeste tot hun recht als je al een zekere levenservaring hebt opgedaan en je een verlangen hebt om eerlijk te willen kijken naar de onbewuste overtuiging en gevoelens die je in jezelf met je meedraagt.

Inhoud: 80 kaarten


"Spirituele inzichtkaarten" - Dick Nijssen *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 20,50


Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.

Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdende perspectief op je leven.

Deze kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen zijn in een leven, waarin je op weg bent om de werkelijkheid van wie jij bent, meer op aarde te brengen.

Inhoud: 80 kaarten


"Inzichtkaarten - Dick Nijssen *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 20,50


Het gebruik van de inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.

Trek je inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

De psychologische inzichtkaarten is de vrucht van een jarenlange ervaring in te therapeutisch werken met mensen. Voor de ontwikkeling zijn de wijsheidbronnen gebruikt van het Padwerk en Gidswerk.

De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdende perspectief op je leven.

Inhoud: 80 kaarten

Omhoog


"Chakra inzichtkaarten" - Mary Freling
€ 16.00


Met behulp van deze kaarten en boekje kun je inzicht krijgen in je persoonlijkheid, de fase waar je in zit, eventuele blokkades die je moet overwinnen of vragen die je hebt over waar je heen wilt.

De set bestaat uit 49 kaarten, zeven kaarten per chakra.

De tekst op de kaarten zal je iets vertellen over jezelf en helpt je je intuitie te ontwikkelen en ernaar te luisteren. Er zit altijd een boodschap voor je in, je pakt nooit zomaar een kaart.

Inhoud: 49 kaarten + handleiding


"Ja-maar levensvragen kaarten" - Berthold Gunster
€ 10.50


Op beslissende momenten in je leven kun je door een veelvoud aan vragen worden overvallen. Soms lijkt het alsof geen enkel levensgebied nog zeker is: wonen, werk of de liefde. Je vraagt je af waar je moet beginnen. Het stellen van een vraag is dan vaak moeilijker dan het vinden van een antwoord.

Dit spel helpt je om de juiste vraag te vinden op belangrijke momenten.

De werking is eenvoudig. Schud de kaarten, leg ze als een waaier voor je neer en trek een kaart. De vraag die op die kaart staat is jouw levensvraag van dit moment.

Inhoud: 80 kaarten


"Kleine engelen kaarten" - Marlis Salzmann *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€25,00


De Kleine Engelen zijn de helpers van de grote Engelen! Hun taak is het zich bezig te houden met de kleine dingen van alledag en de vele problemen van de menselijke verhoudingen. Voor je het weet zijn ze al voorbijgevlogen, en hebben ze een boodschap achtergelaten!

Inhoud: 47 kaarten


"Kaarten voor lichtkinderen" - Barbel Mohr, Stefan Stutz *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€39,95


Hoe kunnen we er voor zorgen dat onze kinderen hun eigen licht en het bewustzijn van de verbondenheid met alles en iedereen behouden? Deze 50 kaarten kunnen je daar op een speelse, vrolijke en toch diepgaande manier, bij helpen. Ze bevorderen de spirituele creativiteit en stimuleren het zelfhelende vermogen in de kinderen.

Inhoud: 50 kaarten


"Toeval S treffers" - M. Tunnissen & A. Boskamp *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 25,00


Deze kaarten kun je gebruiken als toevalstreffers. Als toeval niet of juist wel bestaat kunnen deze kaarten een bijdrage leveren Na het schudden trek je drie kaarten. Belangrijk is het om deze teksten vanuit een positieve invalshoek op je in te laten werken.

Dit bezinningsmoment kan natuurlijk tevens gekoppeld worden aan een vooraf gestelde vraag aan jezelf.

Inhoud: 78 kaarten


"Geld Kracht Liefde" - Sunny Nederlof & Bas Buis *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


Geld Kracht Liefde: Maak kennis met het geheim van het leven

De kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed. Ze geven je uitdagende antwoorden en oplossingen om liefde,levenskracht en welvaart in je leven te brengen.

Elke kaart die je pakt is een uiterlijke reflectie van je innerlijk, zoals alles in het leven...

De kaarten leren je ook waarom de maatschappij is zoals hij is. Je ontdekt waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren - en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen som wel 'goed' gaan en andere keren niet.

De Geld-Kracht-Liefde Methode, is ontstaan in het bekende Nederlof Centrum / Reiki-Instituut te Amsterdam. De grondleggers, Bas Buis & Sunny Nederlof, zijn gespecialiseerd in healing en energetisch werk.

Als leraar in de traditionele Reiki-methode en als grondlegger van Shin-Do en de AuraTouch Aurahealersopleiding inspireren zij hun cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.


"Dol-fijn Bewust-zijn" - Simone Dimons *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


Bewust Zijn kaarten ondersteunen je in het proces van bewustwording. Hoe meer jij je bewust wordt van jezelf hoe dichter je komt bij je eigen Zijn.

Neem een kaartje met je linkerhand en kijk wat het kaartje je te zeggen heeft. De tekst hoeft niet onmiddellijk duidelijk te zijn. Zet het kaartje op een plaats neer waar je het herhaaldelijk ziet. Er wordt nu bewust en onbewust een proces op gang gezet. Je zult inzicht krijgen in de tekst van het kaartje. Je gaat de tekst steeds beter begrijpen en er naar handelen.

Je verkrijgt hiermee een hoger en liefdevoller bewust Zijn. Uiteindelijk zal dit een hoger en liefdevoller collectief bewust Zijn geven. Een groot liefdevol collectief bewust Zijn geeft een liefdevolle wereld. Ik wens je veel geluk, liefde en bewust Zijn toe.


"Reiki inzichtkaarten - Simone Simons *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


Reiki inzichtkaarten kunnen je inzicht geven in je eigen specifieke groeiproces. Er kan iedere dag een kaartje gepakt worden en kijk dan wat Reiki je te zeggen heeft. Of neem een kaartje voor je Reiki energie ontvangt, en vraag dan specifiek Reiki n.a.v. het inzichtskaartje.

Elke kaart die je pakt is een uiterlijke reflectie van je innerlijk, zoals alles in het leven...

De kaarten leren je ook waarom de maatschappij is zoals hij is. Je ontdekt waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren - en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen som wel 'goed' gaan en andere keren niet.

De Geld-Kracht-Liefde Methode, is ontstaan in het bekende Nederlof Centrum / Reiki-Instituut te Amsterdam. De grondleggers, Bas Buis & Sunny Nederlof, zijn gespecialiseerd in healing en energetisch werk.

Als leraar in de traditionele Reiki-methode en als grondlegger van Shin-Do en de AuraTouch Aurahealersopleiding inspireren zij hun cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.


"Zelfrealisatiekaarten" - Dick Nijssen
€ 13.20


Vroeger leek Zelfrealisatie of verlichting voornamelijk weggelegd voor Indiase heiligen of Japanse Zenmeesters. Nu is het zo dat vele mensen overal ter wereld hun Ware zelf realiseren. Zelfrealisatie kan op elk moment optreden. Het overkomt je op het moment dat je identificatie met je persoonlijkheid, je ego,je gedachtenproces, om wat voor reden dan ook wegvalt. De kans is groot dat ook jij de ervaringen van deze diepere Werkelijkheid gehad hebt in momenten van meditatie, tijdens een diepgaande sexuele beleving of gewoon in de trein op weg naar je werk.

Deze kaarten nodigen je uit om wakker te worden voor jouw diepere werkelijkheid. Sommige kaarten bieden het intellect paradoxale waarheden aan die zijn vaste denkbeelden over werkelijkheid zo overhoop kunnen gooien dat er ruimte komt voor directe ervaring. Andere kaarten bevatten concrete aanwijzingen of oefeningen die je bij de directe ervaring van de Werkelijkheid kunnen brengen.

De wijsheid van met name Ramana Maharshi, Nisargadatta en Byron Katie dienden als inspiratiebron voor deze kaarten.

Inhoud: 80 kaarten

Omhoog


"Helende reis kaarten" - Brandon Bays / Kevin Billet *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
55,00


Na de succesvolle introductie van De helende Reis (The Journey) in boekvorm heeft Brandon Bays samen met haar man Kevin Billet een set van 44 kaarten met een klein boekje ontwikkeld.

Bruikbaar bij meditatie of als dagelijkse inspiratiebron.

Deze inzichtkaarten stemmen altijd tot nadenken.

Inhoud: 44 kaarten + boekje

Omhoog


"Astro liefdes orakel" - Caroline Eßer *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 25.95


Aan de meeste conflicten die we in het dagelijks te verduren hebben, liggen problemen en misverstanden binnen de relatiesfeer ten grondslag.

Het Astro Liefdes Orakel geeft inzicht in vragen met betrekking tot (liefdes-)relaties en partnerschap.

Op de 69 kaarten, waaraan de symboliek van de astrologie en de mythologie ten grondslag ligt, zijn een groot aantal planeetconstellaties en sterrenbeelden afgebeeld, waarvan de interpretatie inzicht en uitsluitsel kan geven in de liefdesperikelen van de vraagsteller.

De duiding van de 69 kaarten van Het Astro Liefdes Orakel wordt in het bijbehorende boek beschreven, waarbij astrologische vaktermen doelbewust zijn vermeden, zodat de tekst voor iedereen toegankelijk is. Toch zal deze beschrijving óók de gevorderde astroloog interesseren.

De kunstenares schenkt ook aandacht aan de verhoudingen tussen de planeten onderling en hun resp. verhouding met de Goden. Op 12 van de 69 kaarten zijn telkens drie goden uit de Oudheid afgebeeld, de betekenis van de planeten weerspiegelt zich immers in de Godenwereld.

De handgeschilderde en schitterend vormgegeven kaarten geven de astrologische planeetgroepen zo helder weer, alsof je door een kleurige caleidoscoop in de kosmos kijkt.

Het Astro Liefdes Orakel biedt de mogelijkheid om op speelse wijze met de boodschap van de goden en de planeten in contact te komen en hun vaak verhelderende wijsheid te gebruiken om problemen en blokkades in ons (liefdes-)leven op te lossen.

Inhoud: 69 kaarten met boek


"Aromatherapiekaarten" - Claudia de Vos *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 25.95


Als natuurgeneeskundig aromatherapeut en ontwerper was Claudia de Vos van mening dat op het gebied van aromatherapie in Nederland nog te weinig informatie voorhanden was.

Vanuit haar creatieve oorsprong en als natuurgeneeskundig aromatherapeut besloot zij zelf aan de slag te gaan.

Het heeft geresulteerd in schitterende informatieve kaarten over aromatherapie.

In de kaarten worden etherische oliën en enkele draagoliën belicht op beknopte informatieve wijze. Op speelse manier kan er kennis gemaakt worden met aromatherapie; door middel van spel, als meditatie- of inspiratiekaart. Claudia is van mening dat speelsheid bij uitstek de methode is om kennis eigen te maken.

Inhoud: 33 kaarten in kleur en 4 instructiekaarten


"Fluisteringen van de natuur" - Angela Hartfield en Josephine Wall
€ 24.95


We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.

Met deze prachtige set, met de schitterende afbeeldingen van Josephine Wall, daagt de natuur je uit om een wereld van diepe schoonheid en tijdloze wijsheid te ervaren.

Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en de leiding die ze ons biedt - het kost maar even om ernaar te luisteren.

Wanneer je goed naar de natuur kijkt begrijp je alles beter. Albert Einstein

Inhoud: 50 kaarten in kleur met handleiding


"Fluisteringen van liefde" - Angela Hartfield en Josephine Wall
€ 25.95


Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn.

De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen. Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven.

Inhoud: 50 kaarten in kleur met handleiding

Omhoog


"Inspiratiekaarten" (vervolg/aanvulset 1) Dagelijkse gedachten *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 15,00


Antwoorden op levensvragen liggen in uzelf.

Op veler verzoek is er een vervolgset samengesteld van deze inspiratiekaarten. De teksten op de 25 kaarten zijn wederom afkomstig uit verschillende culturen. De nieuwe inspiratiekaarten zijn met zorg geselecteerd. Zij vormen een aanvulling op de eerdere teksten en ze passen in het doosje van uw basisset.

De vervolgset is hetzelfde uitgevoerd als de basisset, matglans donkergroen/geel met het dagelijkse gedachte.net logo: een corona als symbool van een zonnige toekomst.

Het formaat is 5,5 x 9 centimeter (net iets groter dan een pinpas). Het karton is dun en glad zodat de kaarten goed kunnen worden geschud.

Inhoud: 25 kaarten

Omhoog


"Eye-openers" *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 25,95


"Eye-openers": Opwekkende spreuken met een positief effect!

Inhoud: 40 kaarten


"Tongbrekers" - Dubbelzes
€ 12,95


48 lekkerbekkende struikel- en stuiterzinnen

* C O N C E N T R A T I E * A R T I C U L A T I E * G E H E U G E N

Ken je de klassiekers nog?

Maar wist je ook dat:


Deze en vele andere lekkerbekkende struikel- en stuiterzinnen zijn nu verwerkt in het nieuwe uitdagende spel: Tongbrekers.

Verzet je zinnen, lach, speel, oefen en win!

Je verbetert hiermee ook nog eens je uitspraakvaardigheden en je traint daarbij je concentratie en geheugen.

Dikke pret voor jong en oud.

Pak een kaartje. Lees de tekst en zeg hem dan hardop 3x snel achter elkaar zonder te struikelen.

Probeer eerst zoveel mogelijk kaarten te verzamelen. Heb je een set in handen? Leg deze dan zo snel mogelijk uit op tafel! Dit levert meer punten op. En... kaartensets die zijn uitgelegd mogen niet meer worden getrokken door een tegenspeler bij de struikelstrijd!

Wie verovert de meeste punten?

Inhoud: 48 kaarten


"Ik sta in mijn kracht kaarten" - Tania Vanhoof *Allerlaatste exemplaar!!! Collectors item. NIEUW!
€ 35,00


32 mooi vormgegeven inspirerende inzichtkaarten met positieve citaten of affirmaties. Ze kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw pad. Trek een inzichtkaart en je zal volgens de wet van synchroniciteit, de voor jouw bestemde kaart kiezen.

Inhoud: 32 kaarten


Omhoog